Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak jsem si četl o zmrzačeném mozku, říkal jsem si čím dál víc, že máte pravdu. Koneckonců - vy o tom něco musíte vědět. Váš text tomu odpovídá. Jen byste měl mluvit pouze sám za sebe.

0 0
možnosti
Foto

Náhodou to není špatný nápad, jestli můj dům, moje auto, moje zdraví vlastní nějaký můj duch, tak nechť si laskavě platí daň z nemovitosti, pojištění nemovitosti, povinné ručení, spotřební daň z pohonných hmot a povinnou zdravotní daň. Protože autor jaksi pomíjí, že dnešní život není a nemůže být řízen nějakou duchovní entitou neb máme stát a ten si jaksi na svém "desátku" trvá pod hrozbou trestu. Jedinou možností je, že by se z nás všech stali poustevníci, jenže to není úplně reálné, protože poustevník může bez ničeho přežívat v lese, kde si pěstuje svůj duchovní rozměr, ale co s tím, když nemáme dost vlastníků lesů, kteří by byli ochotni umožnit pěstování duchovních rozměrů, zejména v situaci, kdy soukromí vlastníci lesů nemohou úplně svobodně nakládat se svým majetkem, tak jejich duch by možná byl pro, ale stát by jim to zatrh, než by řekli poustevník . . . . ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik