Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Jen aby jsme pro samé děkování a žebrání o výhody nezapomněli žít "teď a tady" .

;-D;-D;-D .

Jen mi tam trochu chybí, - že aby jsme mohli přijímat - tak musíme sami více dávat.

Možná jsem to četl moc rychle, protože je to velmi obsáhlé a zbytečně dlouhé ...

A odvolávat se na bibli (která verze je ta jediná správná a bez chyb :-() může být trochu zavádějící. Četl jsem evangelickou (ČS Husitskou) a nebavilo mě dávat jednotlivé úryvky dohromady (sledovat provázanost).

Rozumnější mi připadá žít (jako žili mí prarodiče (Evangelíci i Katolíci)), než slovíčkařit a hledat nějaké nesrovnalosti ;-D.

0 0
možnosti
Foto

No, ono s tím Božím milosrdenstvím je to trošku komplikované. jeho údajný syn, Ježíš v evangeliu podle Matouše totiž říká, že on nepřišel mezi lidi, aby zařídil klid, ale naopak, aby zasadil rozpor. A to jen proto, protože ve své sebestřednosti tvrdí, že je zde proto, aby syn zavrhnul otce, otec syna, manžel manželku a manželka manžela a to vždy, když MUSÍ především velebit jeho, Ježíše. Tvrdí, že pokud nějaký člověk neuznává bez výhrad Ježíše a jeho učení, když někdo dává před Ježíšem přednost v lásce jinému člověku, dokazuje tím, že není Ježíše hoden a tím ani jeho požehnání a proto prý skončí v pekle. Jen ten, kdo dokáže pro lásku k Ježíšovi zavrhnout každého jiného a vše ostatní, prý dojde milosti. Hmm. pardon, ale "lásku" boží si představuju jinak. A to ani nepíšu nic o tom, co se v Bibli píše ve Zjevení podle Jana...

1 0
možnosti