Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Právě jsem se vrátil z kostela. Mohu vás ujistit, že do bohoslužby byla zařazena modlitba za oběti leteckého neštěstí i za oběti nepokojů ve Svaté zemi.

0 0
možnosti
Foto

Zasloužená karma.

Vaše slova by si měli všichni zarputilí bojovníci vzít za své, leč realita je zcela jiná. Místo alespoň dne mlčení budou dále dštít oheň a síru na druhou stranu a budou vytrvale provozovat rituální tanečky na tělech obětí.

Nesnášenlivost a samolibost zaslepuje....

0 0
možnosti
Foto

Vaše slova tesat do kamene, ale ti, o kterých píšete, ti jsou nepoučitelní.

A je naprosto jedno, z které názorové strany přicházejí

0 0
možnosti
TJ

Opravdu si myslíte, že pokud pravidelně v neděli pan Olšer nepřispívá blogem se svým jednostranným neobjektivním černo-bílým viděním světa, že dnešek zasvětí uctění památky obětí? Nezlobte se na mně, ale otázka dle mého nestojí na proruském či protiruském zaměření, ale na větší či menší míře (ne)lidskosti některých přispěvovatelů, kteří se mnohdy nestydí pro podporu svých tvrzení překroutit strohá fakta a vyfabulovat si nehorázné pavlačové drby, zostouzející jejich zapřisáhlého nepřítele. Přiznám se, že mne ale zaskočilo, kam až pan Olšer klesnul a jsem zvědav, zda jde o dno nebo bude schopen padnout lidsky ještě níže. Zejména pokud využil tragédii lidí sestřeleného letadla k označení legitimně zvoleného prezidenta Ukrajiny za ochlokracii, tj.vládu lůzy, vypovídá o jeho zvrácené obsesi mnohé. Škoda jen, že nelze zde dávat nejen kladnou, ale i zápornou karmu, třeba by se pan Olšer s panem Vyvadilem neumisťovali na horních příčkách ocenění, ale třeba až zcela dole.

1 0
možnosti

Vždy můžeme činit závěry z dostupných faktů v ten či onen časový moment, abychom se mohli v situaci lépe orientovat. Závěr, že auto rychle se blížící k přechodu pro chodce, kde se zrovna špacíruji já, mě hodlá asi přejet, mi může zachránit život. A nebo samozřejmě si mohu zlomit při zbytečném úprku nohy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 577x
Člověk oscilující kolem středu Gaussovy křivky, odmítající extrémy jakéhokoliv druhu. Protože mně sudičky daly schopnost napsat více než jednu větu gramaticky správně, nabízím tyto věty laskavým čtenářům.

Seznam rubrik