Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vazeny pane, vy jste ale filuta. Vy chcete jim dat tak moc? Mam lepsi napad. Napsal jsem jej pri jine prilezitosti. Zde je!

Zastupci vsech politickych stran by vytvorili komisi. Ano, poslaneckou komisi! ( tak se to dela v demokratickych statech).Tuto komisi bych zavrel do jedne mistnosti. K jejim potrebam vytvorit zakon (tedy jakykoliv) by meli WC k vlastni potrebe, otypku slamy ke spani, chleb a vodu k jidlu, pero a papir ke psani (treba k tomu zakonu), stul a zidli pro kazdeho clena komise a na konec telefon s moznosti jednoho cisla kazdy, pro konverzaci s dalsimi cleny sve strany ve snemovne. Pro pobaveni obcanu, take kamna pro vypusteni bileho ci tmaveho koure. Tmavy by znamenal, jeste pracujeme a bili , eureka, mame zakon na predlozeni plenu snemovny. Jestli vam to, obcane, neco pripomina, ano je to volba papeze. V chudem vydani!!!

0 0
možnosti

Jako nápad to není špatné, když si uvědomíme, že něco podobného se již dlouhá staletí používá při volbě papeže... tam je zavřou v Sixtinské kapli, kterou zapečetí a pak "děj se vůle boží" ... Takže, proč ne?;-D Jen mám jisté pochybnosti, že na to naše sněmovna přistouí... a pokud ano, tak se budu těšit na přímý přenos z, řekněme, třetího dne jednání ;-D

0 0
možnosti

Pane Petre, sibale. Predbehl jste me. Ale nevadi. Doufam, ze me nebudete vinit s opisovani. Prosim, podivejte na muj clanek "Nase mala republika".

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 577x
Člověk oscilující kolem středu Gaussovy křivky, odmítající extrémy jakéhokoliv druhu. Protože mně sudičky daly schopnost napsat více než jednu větu gramaticky správně, nabízím tyto věty laskavým čtenářům.

Seznam rubrik