Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ladislav Jílek

17. 4. 2012 21:09
Předčasné volby?

To by byla jen ztráta času a vyhazování peněz. Nevidím nikde žádnou stranu, která by měla jasný a přitažlivý program a pevné členy. Asi si každý myslí, že stávající strany mají připravené kvalitní zálohy. Kde by je vzaly?!

0 0
možnosti

amenhotep16

17. 4. 2012 20:56
Tedy pane,

vaše stranické nadšení vám závidím. Věta: "Já si vcelku Karolíny Peak za to vážím. Opravdu nelze sedět s oněmi lidmi na jedné lodi." patří do kategorie obhajoba neobhajitelného. Ta krásná, inteligentní a vzdělaná paní že by netušila, jaká je pravda o těchto exotech? To snad nemůžete myslet vážně. Je zvláštní, že jedná, až když se loď rozlomila. A její charakter? Nejprve se prsí, že bude předsedkyní a teď si odnáší svůj kyblíček na nové pískoviště. Fuj, fuj, fuj!!!!

0 0
možnosti

petrph

17. 4. 2012 20:37
víte, nejen že Jsou pod koaliční smlouvou podepsáni lídři VV

,ale dokonce přímo v textu té smlouvy jsou určeny počty ministrů VV, jakož i další body, které určují postavení VV v koalici.Tudíž, pokud odejdou  VV  z vlády a budou nahraženy  platformou paní Peake,koaliční smlouva padá. Což taky znamená, že padají taky  body, které v ní byly dohodnuty - a měly by snad - jak pan Kalousek dosud tvrdí, vládou plněny. Ani rozpočtová zodpovědnost (kterou teď dosahuje zvyšování daní), ani církevní restituce, ani nic jiného.Cokoliv by vláda po odchodu VV z vlády udělala, by už nebylo plnění koaličních dohod, které po volbách programově dohodla,ale pouze aktuální politické dohody stranických lídrů, za které pak ponesou osobní zodpovědnost. Doufám že si Kalousek to riziko uvědomuje.Před pár dny dokázal  za těžkou cenu udržet  koalici s VV a takto stranicky si vybojovat další nepopulární vládní kroky.Ovšem, tyhle dohody sotva po týdnu padají. Jestli se pokusí o další kroky bez koaliční smlouvy, jak dlouho si myslí že ho podpoří pár přeběhlíků paní Peake?

1 0
možnosti

czernej007

17. 4. 2012 19:55
já se bavím

kolik jednoduchých lidí jim skáče na lepRv

4 0
možnosti

raks

17. 4. 2012 20:13
Re: já se bavím

komu? Kleptokracii ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Člověk, kterému není lhostejný osud nastupující generace.

Seznam rubrik