Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Budoucí svatý Jeroným taky souložil s kluky i děvčaty, a teprv až mu přestalo stát, dal se ke křesťanům, přeložil (jistě ne sám) bibli do latiny a teď je svatý. Předpokládám, že nějakým poustevníkům, co celou dobu chroustali kořínky, se to nemuselo líbit. A tady se ani nevolí nikdo svatý, volí se prezident země, která do poslední vteřinky pracovala pro vítězství říše, kdyby to bolševici sami nerozpustili tak se stala severní Koreou Evropy, kde velká část populace vstávaje lehaje vymektává třetiříšskou i bolševickou propagandu a říká tomu, že mají vlastní názor. Takže v klidu

0 0
možnosti
VR

Pro ty, kteří nejsou schopni se přenést přes to, že v kandidatuře zbyli pouze dva bývalí komunisté a tvrdí, že bývalý komunista je jako bývalý černoch, bych chtěl připomenout jeden příběh z Bible.

Šavel byl původně zavilý a velice krutý nepřítel křesťanů a přesto se z něj stal nejpřednější z apoštolů, Pavel! :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ A také by dle té mantry o černochovi mohl někdo říci, že veškerá práce terapeutů , psychologů , kaplanů a dalších pracovníků ve věznicích je k ničemu a vyhazování peněz, neboť jednou trestaný bude recidivistou, jakkoli úspěšnost nápravy je nízká. Ale možná vyšší než u politiků, nevím.

0 0
možnosti
LV

Chápu, že se někomu nemusí zamlouvat ani jeden kandidát. Nechápu ale, proč to tolik lidí musí ventilovat, resp. co vlastně od svých nářků očekávají.

Pokud se Vám žádný kandidát nezdá, kandiduje sami. Nebo čekáte, že se nad vámi nějaký anděl slibuje a příště si sežene podpisy 10 senátorů?

1 0
možnosti
Foto

R^ Stahuje-li se zase mrak, který se nedávno zdařilo na čas zažehnat (a víme, že to bylo jen tak tak), pak chápu, že ty, kdo nechtějí svým hlasem riskovat , že demokracie se chopí zase její funebrák.

0 0
možnosti
Foto

Předvolební průzkumy preferencí ukázaly šance kandidátů a lidé se podle nich rozhodovali. Samozřejmě je to taktika. Sázka.

Jak se společnost vypořádala s minulostí, o tom svědčí i úspěch A. Babiše. Gen. Pavel se vypořádal s minulostí jinak než například pan Skála nebo ti, kdo slouží Putinovi. A také jinak, než pan Babiš. Jak? To je, oč tu běží.

2 0
možnosti
JK

Prezidentem bude pan Babiš. Všichni budeme jeho změstananci. A hned pofrčíme na personální, pro překvápko. Smiřte se s tím.

0 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik