Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Oni se Rusové nikdy nemohli postavit rovnocennému soupeři. Francouz ho hnal až do Moskvy a musel pomoct mráz. Němec taky a to v obou válkách. Srab Rus nikdy nevyhrál za poslední století sám svou férovou bitvu proti adekvátnímu soupeři a uměl zvítězit vždycky jen nad ženskýma, dětmi a civilisty. Jako třeba v Geok Tepe, při záboru Sibiře, či dálného východu. Rus nikdy neumí sám zvítězit, pokud k tomu nemá v zádech drtivou lidskou převahu, přírodu, dálku, děla proti civilistům, nebo podporu zvenčí, kdo ho podrží a zásobuje. Rus neumí zvítězit proti neutrálnímu státu, který se rozhodne bránit, a proti už jednou napadenému státu umí postoupit jen částečně.

Rus je trapné, primitivní stepní hovádko. Jediná jeho bojová přednost je to, že jeho civilisté přečkají v zemljankách, žerou hlínu a přežijí.

Na této ukrajinské agresi je to hodně vidět. jak 40 000 ukrajinských bojovníků rozkopává sandál "druhé největší" armádě světa na území velikosti Moravy.

1 0
možnosti
PB

Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct

Tímto blogem vám ukazuji, že neumím ani vložit překopírovaný text odjinud. Na napsání živého textu nemá ani náhodou.

Jaké mám asi IQ a jak jsem mohl vést správu města? Vždyť na tom nezáleží. Je jedno jak se prezentuji a co kvákám, důležité je ke komu to kvákám a s jakou intenzitou. A co vaše intenzita, už jsme spolu?

1 0
možnosti
Foto

Jako Vy v politice. :-P

0 0
možnosti
HH

Omg...Další variace na téma, mohla si za to znásilnění sama a útočníka raději nedráždit, ať je s ní rychle hotov...stejně si to holka určitě užívá...

2 0
možnosti
Foto

Vy jste to ale vymňoukl...;-D

2 0
možnosti
JK

Běžte se bodnout. Plkáte jak ruský zvoneček. Nějak vám z toho vypadlo Budapešťské memorandum a to že referendum na Krymu bylo pod hlavněmi ruských samopalů a nebylo svobodné. Svoboda slova je pro referendum klíčová.

Putina z jednání vyřadilo odporné vraždění žen a dětí. Jediné jednání s ním bude vedeno před tribunálem pro válečné zločiny.

5 0
možnosti

Autor byl v politice za ODS. Zřejmě je to příznivec rusofilního Klause, protože se současnou politikou premiéra Fialy nemá nic společného.

3 0
možnosti

Autor ještě nepochopil, že Putin chápe dohodu tak, že budou splněny všechny jeho současné (i budoucí) požadavky. A je iluzorní se domnívat, že by Rusko na základě nějakých dohod vyklidilo Ukrajinu a přistoupilo na válečné reparace. Putin se řídí upraveným příslovím - co se jednou ukradne, to se z pekla nevydá. Jinak po grafické stránce je ten článek katastrofální, člověk má sto chutí utrousit uštěpačnou poznámku na téma úrovně úředníků státní správy.:-P

6 0
možnosti
Foto

Ukrajina nemá s Ruskem společnou ani kulturu a ani historii. Rusko je jiná civilizace, která nemá s civilizací v Evropě nic společného. Sami Rusové se za Evropany nepovažují.

5 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik