Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak především tedy Stvořitel dal lidem svobodnou vůli. Pokud se někdo rozhodne, že není muž ani žena, rozhodl se ze své svobodné vůle, ktorou má od Stvořitele...tedy není důvod, aby do toho nějaký bloger kecal ;)

1 0
možnosti
RK

Pokud se někdo rozhodne, že není muž ani žena.... přesně pro tyto případy je tady sekce fantasy;-)

1 0
možnosti

Vážený autore,

v několika příspěvcích, jsem si o vás přečetl, že jste již stár, svými názory zakonzervován v době již minulé a vlastně zde brzdíte pokrokové názory v rozletu.

Já vám děkuji za vaše slova, za vaše myšlenky. Plně se s nimi ztotožňuji...jsem tedy nejspíš také zakonzervován a stár. Přeji vám pevné zdraví.

Dalibor, 37 let

2 0
možnosti
VL

Ale to jste zpozdilý, když něco tvrdíte pouze o dvou pohlavích. To jste ještě neviděl Alžbětko.

0 0
možnosti
MS

To je to "chuďátko", co neví, jestli náhodou není letadlo?

1 0
možnosti
Foto

Prostě už jste starý. Byl jste jinak vychován. To není vaše vina. Svět, resp. názory se posunuly, je jedno, jestli k lepšímu či horšímu, ale posunuly se. Jste konzervativní a už to nedáváte. Z toho si nic nedělejte.

5 9
možnosti
ZH

Propagátoři tzv. nebinárního pohlaví (muž/žena) ve své snaze o nebinární svět vytvořili nový, který lidi nerozděluje na muže a ženy, ale na ty, co se cítí být binární a nebinární. ;-D

0 0
možnosti
MG

Autor by si měl doplnit základní vzdělání, když chce argumentovat rostlinami, hmyzem nebo zvířaty. Rostliny jsou většinou oboupohlavní (mají samčí i samičí květy), druhy které se dělí na samčí a samičí jedince dokáží běžně pohlaví měnit, nebo se stát hermafrodity, další se umí množit bezpohlavně. U hmyzu je změna pohlaví stejně běžná, jako existence jedinců bezpohlavních (a zkuste argument, že jedinci, kteří se nemnoží, nepřispívají k zachování druhu, aplikovat třeba na včelí nebo mravenčí dělnice). Dokonce i někteří obratlovci umí pohlaví měnit (např. obojživelníci), u savců a ptáků, žijících ve větších společenstvích (smečky, stáda, hejna) je běžné, že heterosexuálnímu styku se oddávají pouze alfa jedinci, zatímco zbytek skupiny se nemnoží, podílí se na obstarávání společné potravy a ochraně mláďat a neukojený sexuální pud si kompenzují sebeuspokojováním, nebo homosexuální aktivitou. Mohl bych pokračovat tím, jak běžná a společensky významná byla homosexualita, transsexualita nebo asexualita u starobylých národů lidských, od indiánů přes Sparťany až po duchovní různých náboženství, ale to už by bylo na román...

9 0
možnosti
JK

Asi je marné chtít po někom, kdo věří v jakéhosi stvořitele, aby používal kritické myšlení :-/

4 0
možnosti
Foto

Možná bych si přečetl něco z biologie - rostliny i někteří živočichové mohou bít oboupohlavní, případně podle potřeby pohlaví měnit . Nebo úplně bezpohlavní ... Takže tam to jasné vůbec není není ...

2 0
možnosti
PT

Jen se obavan toho, ze se muze stat, ze jednou budu potrebovat opravdu rychle na toaletu a nez v tom seznamu sumbolu najdu panacka, abych vedel kam jit, tak se po ....

5 0
možnosti
VB

Chlapče, chlapče, kdyby jsi znal přírodní vědy, tak bys věděl jak Bůh stvořil přírodu rozmanitou, jak je homosexualita a změny pohlaví podle vnějších podmínek nikoliv neobvyklá.

Nejsilnější soudy vynášejí ti, co nic neznají.

5 5
možnosti
KV

Ano, sexuální deviace jsou v přírodě celkem běžné. Podobně, jako jiné slepé vývojové uličky, které v dlouhém časovém horizontu umožňují vývoj těm ostatním. Dokonce i k těm změnám pohlaví dochází. Jen ne samoúčelně pro něčí rozmar, ale jako nutnost pro přežití. Což zjevně není případ, který popisuje autor, že? :-)

9 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik