Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš má dostat podmínečný trest a pokutu 10 milionů.

0 0
možnosti
Foto

RvRvRvRvPolicie zjišťuje, zda je zde podezření, že trestný čin, se stal, že jej spáchal určitá osoba a to na základě prověřování Pokud ukončí vyšetřování předloží spis státnímu zástupci, který jej po celou dobu vyšetřování kontroluje. Státní zástupce po obdržení spisu jej prostuduje, buď jej vrátí k doplnění důkazů, anebo dá návrh na zastavení a pokud zjistí, že jsou zde důkazy pro obžalobu spis postoupí k soudu s návrhem na podání obžaloby. Po celou tuto dobu je osoba pouze podezřelá z trestného činu. Pouze a jenom soud může určit, že skutek se stal, a že jej spáchala určitá osoba a jenom on může osobu obžalovat a určit trest.

2 2
možnosti

Kindle, opět plácáš nesmysly! Státní zástupce vede vyšetřování a přímo úkoluje a kontroluje policii. Policie sama nic nevyšetřuje. Jinak souhlas.

1 3
možnosti

Máte naprostou pravdu - ten člověk trpí! Už matka jej přihlásila do KSČ. Obuvník boty nespravil, naverboval jej do Stb. Tož zase mu přidělili nějaký komplex - Hnízdo. Neví komu patří! Nějakým právníkům? Přísaha na zdraví dětí - Ochořely! Jasně, že je to kampaň, je před volbami. Sice jsou furt, no nevadí. Jasný důkaz spiknutí. Lomikare Lomikare - 11. září 2001 narazila dvě letadla do věží Světového obchodního centra v New Yorku. Co bude 12. září 2022 ? ... :-)

4 3
možnosti

Padne opět tato vláda ?

To snad ne !?

;-D

0 0
možnosti

Vezmu si na víkend domů bezdomovkyni. Nechám ji vykoupat, nakrmím ji, přespí u mne a ráno ji nechám podepsat žádost o příspěvek na bydlení jako společně posuzovanou osobu. Odpoledne jí dám stovku na krabicák a pápá. Právě jsem získal sociální příspěvek 4500kč měsíčně na bydlení. Pro vás je to naprosto v pořádku, vždyť v době podpisu a čestného prohlášení se mnou opravdu bydlela. Pro ostatní s ukončeným základním vzděláním a výš je to jasný podvod.

Víte v čem spočívá jádro podvodu? V tom, že to navenek splňuje všechna deklarovaná kritéria, ovšem pravý účel je v přímém rozporu s nimi. Vy jste opravdu JUDr.?

A za další: To byly, mimo jiné, asi důvody, proč příslušný státní zástupce trestní stíhání v této věci zastavil.

Nikoliv, pokud si pamatuji dobře, tak Šaroch poté zastavení stíhání odůvodnil tak, že by se nepodařilo prokázat úmysl obviněných, i když k neoprávněné dotaci skutečně došlo.

A poslední perlička: A teď cui bono! Už jednou byla tato kauza před volbami využita.

Víte, vyšetřovatelé, státní zástupci a vůbec celá justice spadá potažmo pod premiéra. Pokud to tedy bylo v minulosti ZNEUŽITO, bylo to zneužito bývalou vládou (policie vnitro, Hamáček ČSSD, zbytek Benešová ANO). Pokud to tedy podle vás bylo v minulosti zneužito, tak vlastně tvrdíte, že to buď zmanipulovala sama bývalá vláda, anebo jsme tu měli za premiéra Babiše zkorumpovanou policii a justici až tak, že mohly libovolně likvidovat lidi.

A k takovému tvrzení vám srdečně gratuluji.

A znovu se optám, vy jste opravdu JUDr.?

8 1
možnosti
Foto

Ano, ve slušné vyspělé zemi by stačilo poukázat na morílní stránku věci a podezřelý by sám odstoupil. U mě,eckého prezidenta stačilo poukázat na to, že mu kdysi nějaký podnikatel půjčil soukromé peníze na hypotéku, a prezidnet odstoupil. Naše země je ovšem slušná jen do určité míry a Babiš s emorálnímu apelu zcela jsiět vysměje. Udělal to už několiktát. Co máme v takové situaci dělat?

9 0
možnosti

Času na vyšetření i spravedlivý soud bylo dost !

Proč nebyl využit ?

8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik