Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Když srovnáme zpravodajství ČT a Novy, tak dojdeme k závěru, že přes určité výhrady má ČT zpravodajství a Nova neseriozní senzace pro nenáročné čtenáře Blesku.

ČT asi bude i dírou na peníze, ale pořád jde o podnik s vlastní tvorbou, někdy horší, jindy kvalitní.

Prohlédněte si běžný denní program Novy s bude se Vám chtít zvracet. Občas do těch splašek dají kvalitní americký film a třikrát do roka Slunce, seno a Popelku.

2 3
možnosti
MM

Vše je otázkou vkusu, výběru, zájmů. Mimochodem, to, že majitel ubytovacího zařízení za mě platí, mě tak nepálí, to mně třeba víc vadí, že celoročně platím za odpadky v místě svého trvalého bydliště a ještě jednou v místě, kde mám chalupu a kde jsem jen pár týdnů v roce, pochopitelně za celý rok. Co s tím?

0 0
možnosti
JS

Napsal jste: Apropos publicistika. Převážně levicově zaměření redaktoři ČT. Vy si děláte legraci. 8-o8-o8-o Celé roky je ČT hlásnou troubou ODS a TOP 09. Kalousek je v České televizi pečený a vařený. Asi se díváte na jinou televizi. Rv

2 2
možnosti

To je jen záležitost úhlu pohledu. Z pravicového hlediska u nás není žádná skutečná pravice, jenom otevřená levice a kryptolevicová pseudopravice. Z levicového hlediska u nás není žádná skutečná levice, jenom otevřená pravice a kryptopravicová pseudolevice. No a třetí úhel pohledu je ten, že je to všechno jedna pakáž napříč politickým spektrem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 824x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik