Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J66a11n 22H48l23e20d66í23k

17. 8. 2015 11:08

oslava úchylky může být i veselá, zvláště, když slavící tvorové milují řev, jekot, tamtamy, drogový třas a svíjení, minimum oblečení a moct  vyplazovat jazyk na spoluobčany a policajty.--Prostě  hluboce  kulturní zábava.

3 1
možnosti
JK

Ano, řev, jekot, tamtamy, svíjení se, provokativní oblečení. 

prostě zábava. Mě to přijde normální... a dokonce přínosné,.. když se lidi rádi baví. A třeba v tom Rio de Janeiru mi to pak připadá ještě větší sranda.

Ale pokud potřebujete mít zábavu "hluboce kulturní" ... 

a tady se trefujete do zábavy jen kvůli tomu, že "hluboce kulturní" není, 

pak Vás taky chápu. Zkuste si tedy najít tu svou "hluboce kulturní" zábavu. Držím Vám palce. :-)

0 0
možnosti
JR

J74a52r61a 31R50a53n30k

17. 8. 2015 2:40

;-)Budou volby?

0 0
možnosti
Foto

Máš pravdu, předsedo.

0 0
možnosti
MM

Jak překvapivé - idnes.cz poutal na titulku dnes dva blogy, oslavující nikoli homosexuály, ale sexuální úchylky....

2 2
možnosti
Foto

Co odvaha? Je to něco, na co můžeme být hrdi, když ji máme? Může být na sebe hrdý člověk, který třeba překoná svůj panický strach z výtahů? Taková prkotina přece. Může být na sebe hrdý člověk, který překoná svůj strach a už se dál nenechá šikanovat od svého šéfa v práci? Taková prkotina přece. A takových prkotin, které mohou v člověku probudit pocit hrdosti na sebe sama je milion.

4 1
možnosti
RH

R94a91d27e86k 34H83o82r34á88k

16. 8. 2015 21:00

To ano, je to svého druhu také hrdinství. Ale proč pořádat pochod kvůli tomu, že sám v sobě překonám nějakou hranici a zbavím se strachu / odporu z něčeho či k něčemu? Že se k přiznám k homosexualitě a chci být na to hrdý - to je třeba vážně pochodovat? Co takto uspořádat pochod žen, které překonaly strach z pavouků či z myší a také proto pociťují hrdost samy na sebe? Když se ke svému strachu přiznaly předtím, než se jej zbavily, také se na ně leckdo koukal přes prsty. A teď jsou na sebe tak hrdé a žádají obdiv od jiných - ale je to nutné, aby je okolí obdivovalo? Účastníci Prague Pride by zasloužili obdiv za stejný pochod o stejné účasti, ale uspořádaný třeba v Kábulu či Damašku. Což se pochopitelně nejspíše nikdy nestane. Ale u nás jde jen o demonstraci exhibicionismu a proto vyvolává tolik debat a vášní, ačkoliv jinak jsou homosexuálové většině lidí celkem "volní" a zajímají je stejně, jako ostatní cizí "noname" lidé na ulici.

6 1
možnosti
KC

Mohu-li být na něco hrdý, pak by to měl být čin, který se vymyká všem ostatním podobným činům s tou podmínkou, že jsem zároveň příkladně prospěl mnoha dalším lidem. Tady se o veřejném prospěchu mluvit nedá, proto podle mého mínění není Prague Pride ničím jiným než samolibou taškařicí.

10 0
možnosti
JN

Hezké a hodně trefné. Karma. :-)

6 0
možnosti
OH

Říkejme tomu karneval. Protože jak může být kdokoliv duševně zdravý hrdý na sexuální orientaci, která brání v reprodukci a zachování druhu.

Představte si modelovou situaci - Adam v ráji je gay, prča, co?

Nebo praotec Čech - "Božínku klucí, mrknem na tenhle kopeček a esli bude dobrej, tak si dole založíme klub, ale holky tam nesmí".

6 1
možnosti
VM

Dle mého názoru by  se paní Krnáčová měla zviditelnit při rozvoji Prahy

a při podpoře rodin s dětmi, než takové akce jako je Prague Pride.Rv

10 0
možnosti
VM
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik