Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také mě mrzí, že p.Fiala není vůdčí typ... s článkem souhlasím až na jedno - nemyslím, že by ČSSS již při sestavování budoucí koalice odmítla jít do vlády...R^

0 0
možnosti

ODS je pravicová asi jako já kosmonaut. A pokud nezmění rétoriku, asi mnoho lidí neosloví. Program antiBabiš naší zemi nepomůže. Pokud nevymyslí nějaký jiný, kvůli kterému by je stálo za to volit, asi uspěje jen u těch, kteří si v zoufalství namlouvají, že je to pravicová strana.

3 0
možnosti
Foto

J90o81s40e98f 48B39á50r12t11a

14. 4. 2021 10:50

Přísaha začíná vystrkovat růžky a vypadá to, že se do sněmovny dostane[>-]

2 0
možnosti

"Naše značka Vaše značka Vyřizuje: Štruncová". ;-D

0 0
možnosti

Možná psáno na formuláři firmy "Hurych a synové, Parní mlýny";-D

1 0
možnosti

To, že jste pracoval ve státní správě, je opravdu vidět, každý odstavec vám začíná size="10pt" a vám je to naprosto úplně šumafuk.

0 0
možnosti

Tak nevím co si o tom myslet. Minulost je pro zkoumání politologů jistě výživná, ale moc to neřeší současný problém rozkrádání a rozkladu státu.

Po rozpuštění parlamentu je zákonný postup jak se vyhlašují nové volby. Volební zákon nebyl zrušen, ústavní soud jen napadl systém přepočtu hlasů. Takže klidně se volit může a pro přepočet se klidně může použít to na čem se strany už jednou shodly. Vůbec bych neřešil možné neústavní kroky Miloše a měl připravený mustr k podání na ústavní soud a to i pro případ vlastizrady.

2 0
možnosti

Který Krumlovák to v roce 2004 nakukal ministru Dostálovi, aby se tam v parku zrušila točna ?

8-o8-o8-o

0 1
možnosti

Ale jak doufám stále tam stojí...

1 0
možnosti

Ano, velmi dobře si pamatuji US, jako stranu mírného pravicového nádechu, která když zjistila, že jejich voliči středního věku se ztrácejí někam do neznáma, tak se rozhodla, že si sežene voliče mladé a řešila to mj. tak, že započala bojovat za legalizaci marihuany. Naprosto zblblí ze lživých a nesmyslných článků v tisku očekávali, že objevili úžasný zdroj voličských hlasů, nebylo tomu tak.

A co se týče demise, proč ne, ovšem velký otazník visí nad jednáním pána na hradě, které se těžko, velmi těžko předvídá ..

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik