Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

K86a91r15e87l 80M38a70s71e11k

18. 9. 2015 16:42

Jednoduchá otázka: Jak jste přišel na to, že to jsou muslimové? Neviděl jsem jediný záběr, kde by se modlili.

2 0
možnosti
OK

Ty příčiny vidím trochu jinde, to co píšete jsou jen podružnosti.

Lidstvo se rapidně množí a máme tu území, kde je málo zdrojů na mnoho stále přibývajících obyvatel, zatímco jinde je hodně zdrojů na méně obyvatel, kteří ještě ubývají.

Krom toho je tu pak politická stabilita či nestabilita, kde se podepsaly jak jevy, jež popisujete vy, tak již konflikt Východu a Západu ve studené válce, nebo třeba kolonizace.

2 0
možnosti
SN

:-)....Nic se v současném světě neděje náhodně!  Byl to přesný kalkul USA. To by tak bylo aby si Eu začala vyskakovat a nakonec se spojit s Putinem. Tak se tomu jednoduše zabránilo. Rozvrat Libye a jako na povel se zvedne celý svět, kde roky fungovaly diktatury a žádný neutíkal. JE to perfektně řízené, EU zahltíme primitivy, ať si moc nevyskakuje.! Pěkně jste to rozebral, souhlasím s Vámi bez výjimky! R^R^R^

2 2
možnosti
PK

P45e80t95r 16K72a17p45l18a57n

18. 9. 2015 14:25

Myslím, že o příval imigrantů se spíš postarali západoevropští politici v rámci svého projektu Euromed  O záměrech USA si žádné iluze nedělám, ale autorově teorii nevěřím.

1 0
možnosti
JC

Každý má právo bránit svůj domov před těmi, kteří mu do něj chtějí vlézt. To není lidské právo, to je přirozené právo - právo úplně všech živočichů a rostlin.

9 0
možnosti
PH

Hlavně jsme byli obdařeni pudem sebezáchovy.

4 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik