Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Pan Nepil, myslím že v pohádce o loupežnících od Výbrnice, napsal, že darebáci jsou v práci svorní a perou se až po úspěchu akce - a to na rozdíl od slušných lidí, u nichž to platí naopak. Doufejmež, že to stále platí ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Předvolební koalice mají jediný účel - dostat do sněmovny Pekarovou a Rakušana, aby mohli i nadále platit své hypotéky. Fiala a Bartoš by se tam bez nich dostali tak jako tak.

2 1
možnosti
JR

J66a62n 19R33á95ž

7. 10. 2021 17:20

Autor se v mnoha argumntech mýlí. Např. Koho pověří prezident sestavenim vlády není výsledkem nějakého kroužkování, ale je to výsledkem jeho osobního rozhodnutí. V tom má prezident ničím neomezenou suverenitu. A Zeman jasně prohlásil, že sestavenim vlády pověří předsedu strany, která získá nejvíce hlasů a že zcela určitě to nebude předseda žádné z předvolebních koalic, i kdyby některá ve volbách zvítězila, protože koalice považuje za podvod na voličích. Tedy mimo toho, že je už dnes jasné, kdo bude v prvním kole prezidentem pověřen sestavenim vlády, jsou všechna ostatní tvrzení týkající se výsledku voleb, pouhé spekulace .

Jednu prognózu lze brát jako jistotu: O povolební překvapení nouze nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik