Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Možná trochu zdlouhavé, ale každopádně značně pravdivé. Divák opravdu není hlupák ! Já si dovolím říci, že dnes jak se říká nejsou největším zlem politici a to ani z jedné politické strany, ale žurnalisté všeho druhu. Jsou to nádeníci co za mrzký peníz tvoří a hlásají lži. Kdysi po nějaké fantastmagorické večerní pohádce jak se přeměnil kluk bílý na černého, jsem to v ČT přepnul na ČT24 a měl jsem dojem že humoristická pohádka pokračuje.

Někdy se může každému přihodit, že si skutečnost trochu dramaticky přikreslí. Stane se.

Bohužel je hnusné, když někdo lže programově, cílevědomě a úmyslně. Naprosto nemorální je to, že to dělá žurnalista z ČT pro udržení svého žlabu, co mu poskytuje žrádlo pro celou jeho rodinu. Ještě nemorálnější je i to, že jim i ten příjmově nejubožejší musí každý měsíc předisponovat 135 Kč a ono to ročně činí asi 7 miliard Kč. A ještě si to přilepšují reklamami, které jim asi byly zakázány.

Toto těm šiřitelům pravdy a poctivosti nepřijde jako nestravitelné? Naštěstí může, ten kdo chce, získávat informace i z řady jiných zdrojů. Nedomnívám se, že se někomu podaří tyto zdroje zavřít, když je dnes používají i nejvýše postavení na příklad i president USA. Nebo dnes již nekamarádíme z USA, když nám ČT napovídá, že tamní lid nezvolil dobře svého presidenta?

0 0
možnosti
WW

Mlčící většina ví, že moderátoři či komentátoři lžou jako Goebbels, ale to zpětně umožňuje pasivita mlčící většiny, respektive dává volnou ruku médiím servírovat vlastní "pravdu" těm více ovlivnitelným. Štítem propagandy má být jakési ministerstvo "pravdy" s vlastní definicí působnosti údajně s neivnazivním charakterem, ale ani tomu mlčící většina nevěří, jako nevěřila "pravdám" za bolševika. Nejvyšší čas vyměnit politickou reprezentaci, než se to zvrhne v totalitu a umožnit státním médiím opustit socialistický model financování, např. privatizací, aby legitimně mohla provozovat bulvár, jak tak v současnosti činí za peníze koncesionářů, narozdíl od komerčnćh stanic. I když mlčící většina si od toho nic moc extra neslibuje, trochu by se mohl pročistit vzduch. :-)

0 0
možnosti
JH

J68a66n 81H89r70u17z54a

22. 1. 2017 16:32

Kupodivu se lze na česky psaném serveru dočíst, že demonstrace 100 tis. žen není namířena proti Trumpovi a je uspořádána jako boj za práva žen. Bez dalšího komentáře. Marně přemýšlím jakých práv se ženy v USA domáhají. Že by nechtěly povinně nosit burku, muži by je nesměli tělesně trestat nebo by do restaurace nemohly bez pánského doprovodu? Chybí jim právo volební nebo jaké?

2 0
možnosti
ZZ

minulý týden jsem někde zaznamenal, že komentátor psal o bývalém televizním komentátorovi jako o "rudé šlechtě". Jak se asi bude psát o naších, současných televizních "hajzlících"?

3 0
možnosti
OZ
RS

Opravte si text, opakujete se. ;-DRv

0 0
možnosti