Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KDU-ČSL je občany vnímaná jako strana bigotních katolíků, kteří prosazují hmotné a finanční požadavky církví. Viz mimořádně nadsazené církevní restituce.

A Daniel Herman se svým "strýčkem" Bradym, prosazováním zájmů Sudeťáků a stamilony na likvidaci vepřína v Letech se projevil pouze jako škůdce zájmů našeho národa.

Nic jiného za KDU-ČSL vidět není. Byl jsem překvapený, že k jejich propadu došlo i ve všech religiozních krajích: Jihomoravský, Vysočina, Zlínský...

Je vidět, že KDU-ČSL nemá kromě církevního byznysu občanům co nabídnout.

A mezi námi- náboženství patří do středověku a ne do naší moderní doby. Byznys se strachem lidí ze smrti už se přežil.

2 3
možnosti

Nevydavejte se za obcany p. g. Petriku. Verim. ze vetsina obcanu je uplne jineho mineni nez vy.

2 1
možnosti

KDU, přesněji ČSL byla a je přitakávač - promiňte mi následující výraz - vyžívající se ve vlezdoprdelizmu. A je specifikou letošních voleb, že se voliči koukali.

Nejen nba KDU - ČSL.

1 1
možnosti

Zvonka to vyzerá, že pošupajdí pro podporu ke "krajanům.

Zveřejnit těch 450 milionů za prasečák ještě před volbami, neměli by ani těch pět procent.

(v tomto ohledu je zajímavé, že to sladké tajemství 450 milionů sdíleli všichni zasvěcenci ve vládě, včetně ANO)

4 0
možnosti
Foto

O tom se naše média, která si přivlastnili příznivci TOP09 v předvolební kampani nezmínila. Rozvířila pouze kauzu lithium, která pomohla potopit ČSSD.

2 0
možnosti

Reálný neúspěch KDU načítám - 1) Chyba vycouvání z koalice, mohla to bý druhá nejúspěšnějkší strana, v jistém smyslu Bělobrádek mohl uvažovat o premiérství. 2) Špatná zpráva pro všechny, osvěčené hodnoty, víra, rodina, netáhnou ! 3) I ta kritika návštěv krajanských spolků, jasně stvrzený proces restitucí Ústavním soudem - To vše, je tak již normální ... Přesto voliči to načítají stále jako negativa. To je ta šílená fuga v našem hodnotovém systému ! ... Problém je daleko širší ... :-)

3 0
možnosti

Spousta lidí ví, jak osvědčená hodnota - rodina, vypadá v politice KDU v praxi.

Nerudné ospodnice, rekrutující se převážně z KDU, kryté nadřízeným orgánem, který se minimálně v Praze rekrutuje z KDU.

Do toho Zdechovský a jeho tažení proti Barnavernetu, zatímco pěstouni v ČR v poklidu vraždí děti, za dohledu sociálky, jejíž polovina osazenstva bude z KDU.

Voliči tyto paradoxy politiky KDU vnímají.

0 1
možnosti
Foto

Vy jste ovšem zapomněl na další známé a v dnešní době významné události. Jestlipak si vzpomenete, z jaké strany jezdí politici na sudetoněmecké sjezdy, který ministr celé volební období mlčel a vzpomněl si až před volbama na to, že nám do Čr dováží horší potraviny? Když byl dotaz na Bělobrádka, odpověděl snad jinak než možná a uvidíme? Nejvíce ovšem KDU uškodily církevní restituce.

3 3
možnosti

v době, kdy se vyřešily církevní restituce, nebyla KDU-ČSL ve vládě... ale i tak jsou s KDU-ČSL spojovány, neb chtěla dlouhodobě vrátit komunisty ukradené. Ano, i řešení sudetoněmecké otázky lidovcům ubralo.

1 1
možnosti

KDU není má strana, její voliči jsou spíše z Moravy a více je asi věřících. Lídr této partaje byl , dle mého názoru slušný člověk (což je v politickém rybníku výjimka) a přesto neuspěli. Proč, je asi na nějaké hlubší analýze.

5 0
možnosti

KDÚ trvale poškozují soudní kauzy katolické církve o majetky, které se stále objevují jako houby po dešti. Jinak si myslím, že KDÚ by neměla dělat ramena a jít do koalice s ANO včetně socialistů. Pokud se nebudou zbytečně hádat a na hospodářský růst je docela solidně zaděláno, mohli by za 4 roky úspěšné vlády reálně pomýšlet na lepší volební výsledek než tomu bylo letos.

3 3
možnosti

KDU vždy byla a bude i nyní vládní strana. Žádná opozice - tam se politické body nezískávají. Je nutné se spojit s kýmkoliv a vládnout - to je to pravé volební vítězství. Hlasy voličů dělají jenom tabulku a grafy, ale nyní jde o vládu! A to umí v ČR jenom KDU. Ostatní se musí ještě moc učit!!!

4 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1111x
Renesanční člověk s všestranným zájmem o vše krásné. Starosta města Zábřeh.

Seznam rubrik