Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mel jsem pocit ze utoci Rusko na Ukrajinu. Ze vyvrazdovani Mariupolu a dalsich mest a vesnic provadi ruska armada a ne ta mistni. Ze demokraticky zapad pomaha demokraticke Ukrajine uz jen z toho duvodu, ze Putler vubec neskryva sve plany na znovuziskani cele vychodni Evropy. Do ktere podle neho patri i Cesko.

Zrejme jsem podcenil zakernost a prolhanost ruskych trollu, kterym by podle vseho opetovny prijezd navonenych ruskych tankistu pranic nevadil. :-/

[UA][>-]

0 0
možnosti
JK

Absolutně blbě už od počáteční myšlenky a pak je celá ta kaskáda vyvozených výmyslů samozřejmě úplně mimo.

Putin si za svoji pozici může sám tím, že je totalitní vůdce. Totalita zaostává za svobodným světem zákonitě, vůdce dělá převážně chybná rozhodnutí a místo nápravy je za ně oslavován. Svobodný svět rozhodnutí podrobí kritice chybná zavrhne nebo opraví. Jediná ambice vůdce je zůstat u moci a moc rozšiřovat. Co ale má vůdce dělat, když v dohledu jeho poddaných vzniká z popela prosperující demokracie. Poddaní si dříve či později vezmou příklad a vůdce je svržen. Vůdce může zvýšit represe na maximum a postavit zeď. Nebo zadusit vnikající demokracii už v zárodku, dřív než bude pozdě, to se stihlo v případě Běloruska, Ukrajina je už dál a bude to vůdce stát peníze a spoustu životů, to obětuje vůdce ve jménu své vlastní moci ani nemrkne. Pak jsou tu státy které už unikly, pobaltí a pak státy rebelantské Maďarsko a Srbsko, kde zejména Srbsko vy se dalo použít jako trojský kůň.

Pokud to vidím já, vidí to i Putinova válečná soldateska a věřím, že to vidí i n NATO.

Proto je nutné hodit za hlavu Putinovi kecy, stejně pořád jen lže, a vyprášit mu jeho prašivý kožich už na Ukrajině, zatknout jeho s všechny hlavouny co hráli válečnou kartu a předat je ruskému lidu.

Takže Putinův důvod k válce není vnější, ale ohromný vnitřní problém, tedy problém pro šíleného krvelačného Putina.

4 3
možnosti
Foto

Caesar: Chceš-li mír doma, veď válka v zahraničí.

1 0
možnosti
PC

Napsal jste to výstižně, pane autore! R^

4 4
možnosti

Pěkně hloupé kecy. Nevím nic o tom, že by se USA nesměly kritizovat. Jsou toho plné sociální sítě. A nikdo kvůli tomu není kriminalizován "za rozvracení kapitalistického zřízení":-P. A jenom díky tomu, že Slovensko a ČR jsou součástí NATO, nejsme teď v situaci Ukrajiny. To si zřejmě autor ve své omezenosti neuvědomuje.:-/

7 3
možnosti
Foto

NATO bude treba. Ovsem vyspely svet se v posledni dobe zameril proti svym obcanum,nekde dost rasantne,misto aby se soustredil na vnejsi hrozby.

3 1
možnosti
Foto

Souhlas. Sebereflexe politiku a jim duverujicich obcanu se zvrtla na:Putin je vrah a my jsme postupovali dobre a nemame fakt maslo na hlave. Kdo rekne cokoliv o minimetr jineho,tak je kolaborant. EU by mela byt pretransformovana,ti neschopni urednici umeli jen staty oslabit,at jiz covidem,migraci,ci neschopnosti udelat vcas COKOLIV pro bezpecnost.

7 6
možnosti
AM

A70d70a86m 76M31a65l62ý

25. 2. 2022 11:11

Vy jste kolaborant

2 3
možnosti
Foto

Raději budu v americkém zadku, než před hlavní ruského kalašnikova...

2 1
možnosti
PC

No vidíte, a jsou tací (a patřím mezi ně), kteří zcela zásadně a nekompromisně odmítají být v jakémkoliv zadku. Být v něčím zadku znamená totiž jednoznačnou rezignaci na vlastní svobodu a důstojnost.

6 2
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1681x
Publicista, rocker a dobrodruh Dříve: Reflex, Český deník, Metropolitan Nyní: Neviditelný Pes, Pravý prostor

Seznam rubrik