Změna systému: od socialismu k vyspělé demokracii 2009.

Nechápu na co si zde hrajem. Jak média, blogeři tak i politici, včetně političek. Jeden zkouší něco s ekonomikou udělat, aby se zastavil propad a neskutečný socialismus óbr bordel a druhý vymýšlí stávky a sabotáže ,jak narušit vyvoj ve společnosti zatížením, nesmyslným sociálním státem. To nikdo neslýší, která bije? Amerika od nás dala ruce pryč ne proto, že by chtěla, ale naše neschopnost pochopit výzvy dneška. To hold socialistická Evropa neumí a to bude náš koněc filma se změnami i s prosperitou.

 

Změna socialistického rozpočtu, rozuměj vytřískat ze státu, co to dá se neobejde ze strany ministerstev a jejich neohebných státních úředníků změny ne jen v myšlení, ale i v postoji ke skutečným potřebám státu.

Možnosti byrokratického státu a jeho výběr prostředků na zabezpečení chodu státu se dostal na kritickou hranici profinancování. To je dnes již jasné!

Tak, jako je jasné, že nedošlo k obratu k vyspělé demokracii od roku 1989. Zásadní a rozhodující chyba k nastolení ekonomiky - vyspělé technologie.  

Sociální stát, který do nás hustil socialismus s neokomunismem se dostal na hranici zločinu, který je páchán vědomě politiky KSČM, Sociální demokracie na lidu Bohemia.cz. a to  nepřetržitě  jak z pozice státní propagandy  tak i autocenzury-ideologie.

 

Fašistická ideologie komunistické strany a strany sociální demokracie se opírá o zrůdný nezákonný akt okrást a to  jednu skupinu obyvatelstva (schopný a tedy bohatý) pomocí státní mašinérie a vymyšlených finančních zástupných kauz viz. Pitr, Kožený, IPB apod. Jasně podle hesla , jak na ně!!!  ESTÉBACKÝ scénář z let normalizace 1967-68 -71 je v provozu a maloměšťák (normalizátor) si otevře pivčo a tleská.

 

To ovšem vyvolá ostré reakce kapitálu a krize ve společnosti se ještě prohloubí.

Hýčkat kapitál soudruzi hýčkat a ne provokovat viz. Mexiko apod. Bez vyspělé demokracie se státní mašinérie neobejde a pomalu a jistě bez rozvoje hrubého domácího produktu 1 geroj= HDP nejsme schopni se uživit, jak bez vnějších zdrojů tak i bez vnitřních zdrojů, které  jsou již vyčerpány. Musíme nutně vyspělou demokracii připravit a to tak, aby mohla převzít odpovědnost za rozvoj státu, včetně zajistit ústavní výklad občanských i lidských práv nekrácených zákonem. To jest  vyspělá demokracie v praxi.   

Dnes má Bohemia.cz v roce 2009 asi necelých 6000 dolarů na osobu HDP, Lichštejnsko 45 000 dolarů HDP,  USA jsou s 35 000 dolary HDP, Německo 23000 dolarů HDP, Cuba 2500 dolarů HDP Niger  180 dolarů HDP.

 

Ekonomická síla a vyspělá demokracie s vyspělou ekonomikou jsou vidět tak na,co ještě dvacet let od roku 1989 čekáme!

                         Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 1.10.2009 16:20 | karma článku: 14,41 | přečteno: 1049x