Zelený uděl! Utopie a nebo realita globální politiky ! 2022

Lidstvo se dostalo na křižovatku surovinové i energetické soběstačnosti. Což reálně ukazuje i vývoj. Inflační spirály. 10% ? Pokrok ve vývoji, by mohla dokumentovat NASA . Kdy rozhodující podíl ve vývoji převzal soukromý činitel! 

Je jen otázkou času, kdy pochopíme že 1 větrník na pozemku o výkonu 4 Kw a k tomu fotovoltaická sestava  na střeše ( soukromé)  výkonu 4 Kw. Dokáže ve dne i v noci malý zázrak. Když se podíváme do přírody, tak najdeme spoustu příkladů, jak si lidstvo osvojilo, tu úžasnou energii v našem každodenním životě. Výkon 8 Kw je dostatečný jak na spotřebu domácnosti.  Tak i na výrobu. Zisku ČEZ, jako nositele instalace. Viz. Musk USA a Austrálie. Podíl výkon..zisk..instalace.

Ať už je to ropa ...pára...slunce...vítr...termální energie atd. Jen nesmíme zapomínat, aby to mělo smysl, tak musíme vědět, že energie je součást úspor.

Ano úspory v době inflace budou rozhodovat o našem důstojném životě. Kdo nebude prosazovat úspory ve všech oblastech. Ten  se dostane na hranici rizika nebezpečné spirály. Určité zaostalosti. 

Naše ekonomika není naše. Je jen velký rozdíl zda našich 200 ryze Českých firem s obratem 10 miliard by naplnilo státní rozpočet. Náš  státní rozpočet naplňuje cizí KAPITÁL z dob privatizace 1992::::2000. Kdo byl v té době u vlády jasně ukazuje WIKY.

Soudruh Klaus a Zeman v opoziční smlouvě ukázal zač je miliardám konec. Na Lipně.  A dnes tito soudruzi matou Českou společnost falešnými zprávami o politice Ruské federace i na vzdory zklamání jejich zadavatelů.

Říká se tomu falešný syndrom vyhoření a celkové zaostalosti České ekonomiky založené na chytré globální ekonomice. Proč nám chybí růstový potenciál ryze Českých firem je přece jasné Je to zpackaná privatizace, místo akciové privatizace se přešlo ke kuponové privatizaci. Tedy k privatizaci ala Klaus. Tahle privatizace ukázala kam KAPITÁL bude směřovat , včetně 10 násobku z kuponové knížky.

Dodnes cítíme tu hořkou pachuť politiky ODS...politiky KDU-ČSL...Politiky ČSSD ...politiky KSČ.... jsou to, politiky bídy a chudoby Českých domácností v dnešní nejenom státem přiznané chudobě ale i chudobě lidské mysli společnosti.

 

Co dělat V.I.L. a nebo lépe řečeno. Stát a revoluce od V.I.L  ukazuje,že dříve nebo později přejde lidstvo k systému prvobytně pospolné společnosti. Založené na určité spotřebě. Každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb. Nabízím tu druhou alternativu, jako. Cíl. 2025

C.O.

AC

S.

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 14.2.2022 2:52 | karma článku: 7,60 | přečteno: 235x