Zdravím....Bude líp nebo budou ti Blaníci !

Je s podivem kam se dostává myšlení zda COVID 19 je nebo není  březen 020 ..březen 021. Je otázkou co je vlastně myšlení je to myšlení o otroctví státu či republiky a nebo je to myšlení našich univerzálních svobod lidských práv

Zdravím.... 

Jak jsem řekl tak konám.

                           Úvaha kde jsme ?  

Slib v příštím životě který jsem zatím nedal  jistě není na pořadu dne a tím naštvu řadu těch co chtějí jasnou odpověď v rámci otrokářského státu ČR 1989::::2021.

To jistě můžu dokázat už jenom na malých minimálních mzdách..lichvářských exekucích či absence zákona o sociálních službách kdy se stát zabývá jen různými doplatky ( v rámci chudoby která je stanovena republikou na 11 500 Kč) na úkor důstojného života seniorů i juniorů viz.růst cen energie či potravin.

Ale tohle  hledisko platí i pro juniory. Kteří sice pracují ale minimální mzda či lépe řečeno zaručená mzda odpovídá době nevolnictví 17 stol. Kdy bylo jídlo zaručenou normou aby otrok přežil a vychoval pro otrokáře další otroky.

Tolik úvodem!

Dnešní drama spočívá i v tom že republice tady globální ekonomice se vymkla kontrola nad inflací která je způsobena vlivem ideologie komunistické strany China a její politikou dnes EU a USA kdy převedla podstatnou část výroby všeho do China aby ji pomohla se vymanit z chaosu a bídy. Dnes China zaujímá skoro vedoucí roli v pokročilých technologiích a je zdatným konkurentem jak Evropy tak i USA.

Co s tím lámou si hlavu ekonomové z celého světa. Jsem přesvědčen že by stačilo se naučit počítat a přesunout strategickou výrobu zpět do Evropy a USA. Protože to je ekonomická nutnost která může zajistit prosperitu a tím i pádem důstojný život který se bez vývozu neobejde protože jen domácí spotřeba  růst HDP není schopna zajistit.

Tyhle počty do 10 budou rozhodujícím činitelem v příštích letech aby jsme opět našli ztracenou rovnováhu v dnešním světě strachu a pandemie která se chová jako by zvolena lidem aby řídila jejich svobody a univerzální lidská práva. Ovšem k jejich škodě.

Jednotlivé státy a republiky Evropy i USA musejí říci dost bylo WHO...WUCHANU a CIA která nese plnou odpovědnost v rámci politiky USA.

 Stanek 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | sobota 6.11.2021 10:03 | karma článku: 7,91 | přečteno: 225x