Zdrávas ,,maria" = lidu kriminálu plná, znárodnění prostá.2011

Strašení o opětovném znárodnění, ze strany KSČ-KSČM = ČSSD. Rozuměj:  Toho, či onoho je pěknou ukázkou, jak jako národ jsme zmanipulovatelní. Prostě  maličko hloupí. Protože se necháme ze své podstaty, pohodlné lenosti neustále ohlupovat. A nic na tom nezmění ani fakt,  že ješitnos i závist je v nás. Ono bez nás a o nás je přece tak pohodlné.    ŽE!! 

 Zdrávas Maria…..,,lidu kriminálu plná“.                                                   

Napsat se dá o čemkoli a je příznačné i pochopitelné, že se to dá buď číst a nebo ne. Většinou naše dnešní politika není čitelná, tváří se tajemně a většinou používá i mimikry, které ji mají ochránit, od rozzuřeného davu. Rozzuřený a ponížený dav (lid), který marně cinkal klíčky v roce 1948-1968-1988-9, tak  ani v jedné přelomové mezi-době nezískal nic, ze svých univerzálních občanských i lidských práv, které jsou  ,,vlastní“ dnešní vyspělé demokracii. Většinou mluvíme o demokracii, která má ale různé podoby a zájmy ve spojeni se stranickými sekretariáty a byznysmeny. Co z toho následně vyplývá?? Je zdraví škodlivá= nemravná, nepochopitelná, nepraktická politika. Našich, rádoby politiků.

Politika je vlastně o vedení příslušné země  za účelem neustálého zvyšování blahobytu lidu. Politik přísahá na ústavu a zákony své země. A zároveň i přísahá, že bude konat v zájmu lidu a v jeho prospěch.

Bohužel!!

Dnes a denně se přesvědčujeme, že  každý z našich pravicových politiků  vlastně koná pravý, smutný, tristní opak.

Je to naopak levice, zastoupená revoluční nereformovatelnou KSČ-KSČM, či novodobou ČSSD, která získává ve společnosti (PRIM). Jsou to strany všeho schopné i případných opětovných znárodnění ve jménu sociálního státu, což je přece zmasakrování demokratické ústavy, včetně porušení univerzálních občanských i lidských práv, pokud možno nekrácených zákonem. A nikomu to v parlamentě, či v neschopném senátu nevadí. Nevadí to ani státnímu zástupci, či policii, která má  již z podstaty dbát na ústavnost i zákony. Ovšem jsou-li socialistické, tak to jde dost z tuha. ŽE !J))

 

Levice  a  jak její přeleštěný název vypovídá, je  jen o  shnilém stalinismu. A zapařené, socialistické INTERNACIONÁLE.

Ach  jo §§§

  1. Při případném převratu  a uchopení politické moci se jedno velké písmenko (M) KSČ-KSČ   (M), prostě a jednoduše s velkou slávou vymaže, jako lidské životy za komunismu. Čímž je de jure  a  i de fakto=   socialisticky, nakrásně  vymalováno.

,,Zdrávas““ ,,Mária“ = lidu kriminálu plná.

Stanek František Fanuel

 

Autor: Frantisek Stanek | středa 9.3.2011 12:18 | karma článku: 10,00 | přečteno: 857x