Zdanění důchodů je diskriminace nedemokratického státu.2010

Člověk celý život dře a na stará kolena je nucen v důchodovém věku dělat, aby si udržel svoji životní úroveň a ještě mu stát sekne sekerou a zdaní mu to málo, co vydělá. Na rozdíl od svého bujarého státu, který má spoustu nepotřebných ministerstev a úředníků. Je veřejným tajemstím, že státního aparátu máme tolik, jako USA a NSR dohromady. Tak tedy pozor?? Je zde něco opravdu schnilého. Dánsko promine!!

Základem státu je pracující lid a po nějakém čase i pracující důchodce. Základem nedemokratického státu je zdanění  důchodu pracujícím důchodcům a je jedno jestli vydělá za měsíc dvacet, či třicet tisíc a nebo 70 000 Kč. Je to důchod, který si  občan  zaslouží za svoji aktivitu v době  před-důchodové aktivity. Nechápu, jak může nějaká budoucí vláda dopustit, aby sama porušovala antidiskriminační zákon, kdy jedna skupina obyvatel je více, či méně postižená a to skoro ve všem. Příklady si najde jistě každý sám a není jich zas málo.

Proč jen je zde snaha trestat schopnost od neschopnosti, či příživnictví viz. VŘSR 1918. On občan je-li invalidní  a bude pracovat tak v důchodovém věku by měl  od státu a přes charitu  dostat první poslední a ne mu ještě důchod zdanit. FUJ.

Ovšem to neplatí ve státě založeném ve své podstatě na národnostních konfliktech 1918 a genocidních Benešových dekretech z let nesvobody 1943-1948 v takovém státě  platí jen nerovná práva z velké části socialismem pokřivená.

Vždyť u nás je zdaněno vše skoro dvakrát, jen smrt ne. Proč jen vláda, která ještě není schválená parlamentem usiluje o získávání finančních prostředků na úkor důchodců. Proč na ně tedy na ty důchodce apod. i  jiné slabší přijmové občany nesmyslně útočí  budoucí vláda s. NEČASE tak to mi je záhadou. Vím a umím najít jiné a efiktivní způsoby, jak naplnit zadluženou kasu.  Zdá se, že to cítíme každý z nás, ale bojíme se to říct, neb by jsme dostali přes drš!!…ku. Proto ať žije absolutismus a proměna člověka v hy…..jenu

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 22.7.2010 18:58 | karma článku: 20,36 | přečteno: 2091x