Zázrak: satelit šechiše na oběžné dráze 2014. 2010

Nemožné a fantastické se stalo skutečností. Šechiše úspěšně vypustila sateli s lidskou posádkou. Jak se to mohlo stát?? Se jistě zeptá  každý, kdo zde nebyl při utahování opasků za něco, co lid nezpůsobil. Ti hlavní viníci  nás opět poučují a mentoruji za něco, co jsme jako lid nikdo z nás nezpůsobil. Naopak je to dnes o to horší, že stejnou chybu dělá i dnešní vláda. V roce 1989 prý nebyl čas na pořádné právní prostředí!! Bodejby byl, když se připravovala největší zlodějna v Evropě. Dnes v roce 2010 červenec je to opět stejné, nějaké kosmetické změny nic víc, nic míň. A to základní nová ústava a následné zákonné změny k vyspělé demokracii se opět nekonají. Opět se nic nezmění a za pár měsíců to zde bude jak v ŘECKU. Zlom vaz.

 

Roku  2014 jakýsi stát Bohémia.cz  úspěšně vypustila na oběžnou dráhu satelit s lidskou posádkou. Za odměnu se dostalo té cti několika členům bývalé vlády včetně premiéra té země s. Nečase. Vím je to drzost a troufalost, ale komu čest tomu čest.  Bývalá kolonie RVHP šechiše, byla vždy závislá na nějakém hegemonu v oblasti slabé demokracie. Nejdříve to bylo c.k Rakousko –Uhersko (žádne Maďarsko)  a pak následovala  Francie, Anglie i USA. Ovšem nejlepší přítel byl Sovětský svaz, kdysi se taky říkavalo na věčné časy a nikdy jinak. Jasně je to fráze tak jako je fráze, že se zde mávnutím kouzelného proutku vše vyřeší, když to v příhodnějších podmínkách nevyřešil nikdo, kdo dnes má plnou hubu odpovědné politiky viz. s. Klaus, s. Havel + kníže pán z OR., s. Nečas a další.

Všichni víme velmi dobře, že bez akcelerace revoluce nejde udělat žádnou změnu, nota bene bez hlavního hráče a tím je změna ústavy ve prospěch vyspělé demokracie se zajištěním pokud možno plných a nekrácených občanských i lidských práv.

Pokus zde udělat pořádek se musí zákonitě střetnout s těmi, co nepořádek (bordel) zde od roku 1945- 1989-2010  organizovali. Oni dobře věděli, že v bordelu a nevědomosti se dobře žije a pořádek je jen v tisku a televizi.

s.John ze Šervůdu by mohl vyprávět kam až ho komunistická diktatura pustila za těmi jeho bajkami. Ono to mělo taky nějaký záměr a tím bylo poukázat kritikou na šlendrián. Dnes, když se poukáže na šlendrián tak nastoupí autocenzura, což je ještě horší než samotná cenzura.  S tím rozdílem, že bu bu bu zaplatíme jen my všichni a ti co to způsobili (bordel od roku 1989) na hradě dostanou medaili. Za co se ptáte??

 Za vyždímání státu na čisto-dočista v soukromé privatizaci státních zakázek. Ti co říkají pravý opak tak lžou a jsou první na řadě s nataženou rukou.  No nekup to??  Dovětek: No jasně, že ne oni, ale jejich kamarádi. Jistě och,  jak nádherná hra ČLOVĚČE NEZLOB SE !§§

Stanek (Fanuel)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | středa 14.7.2010 22:15 | karma článku: 13,51 | přečteno: 929x