Žádná tranformace jupííí, ani perestrojka nebude. 2011

Tak a je to tady. Jsme , jak skála !!! Hrdě hlásala 118 poslanci jištěná vláda Nečasového socialistického nesmyslu. Vláda požádá o důvěru, což mně rozesmutnělo, ale nepřekvapilo. Jaká to tragická novina ve světle arcilháře Kalouska o špionáží, proti naší drahé mediální moci. Zajisté k větší slávě TOP 09. To je kolaudace!! Možná bude i nějaká legrace. Zkrátka ss Kalousek se ukázal jako státník pedagog, který od plátofarníkú zběhl, když začal cítít lepší byznys. Ono kníže pán z Orlíku a jeho rodina je to, co ho bude jednou živit. Víme!!! Ty lide prostý, státem manipulovatelný. 

                                  

                                           Socialismus a Charta 77 není přece  demokracie.

Počasí i nálada lidí je proměnlivá. Jednou je teplo, podruhé je zima, nebo fouká vítr, či padá sníh. Je velmi zajímavé a podnětné sledovat, jak jednomu vyhovuje, ,,To“ a nebo ,,Ono“ Někdo by chtěl teplo a ono zrovna ne.  Je to jako s rasismem i politikou v jednom. Na jednu stranu máme hubu plnou keců občanských i lidských práv a když se máme v praxi ukázat ( pochlapit se) tak jsou z nás jen šovinisti, rasisti.

 

Je to hold ta naše pravá povaha, být hezky z ticha a ten co řve , tak se mu smát a zesměšňovat. Jinak je to po vyjasnění problému viz. ,,co tě nepálí nehas“. Říká se!! Po boji je každý hrdina.

Ono v roce 1989 bylo vidět moc (převléklých, statečných) demokratů s klíči a v mrazu. Rodná strana KSČ-KSČM šla ke dnu a tak se začala hledat, ta správná revoluční drsná nálada se znakem (O F). Rozuměj občané fuj. Ale čemu??? Že by socialismu a komunismu!!

 

 A ona, to vlastně byla taková hra, vlastně   navoněná bída ss Havla,= Klause.  Klaus jezdil v trabantu (asi maskování), ale  studoval v cizině s rudou knížkou v zádech.

Klasický  (tipař)!

A  Havel ??

Havel jezdil za marky a dolary v mercedesu a za ,,bony“ donášel na disent (odborář)= 77 a nejen on. Podle statistiky takových 20%  staronových nomenklaturních kádru socialismu = OF. A to jsem hodně při zemi.

Charta 77 je vlastně  spojnice mezi rudou mocí KSČ-KSČM a socialismem 1989-2011.  

Sory- byla.  A nebo je???

Je to jako s počasím!!!!

Ona Charta 77 je (byla)  takové rodné dítko STB= KGB (FSB) na zjišťování nálady protilidových, imperialistických živlů ČESKOSLOVENSKO 1918..  V opozici vůči KSČ-KSČM.  

Závěr:

Jo bláhový lide,  není na to být režimem pronásledován  1977 -1989!!! Dnes je to trochu jinak, strana a vláda bez jednotného hlasu se neustále hádá, tuhle o zdravotní reformu, tuhle o důchodovou reformu, tuhle o ??? Nemá cenu ani se dál unavovat, protože  v téhle zemi nikdy k ničemu zásadnímu nedojde. To zásadní je zrušit konečně socialismus s komunismem v Evropském prostoru a zajistit tak nástup nové politiky vyspělé demokracie, vyspělé ekonomiky. Naskýtá se i lidová  otázka ??

Zda to nemá být pravý blok, který rozehraje partii rovnosti, spravedlnosti a hlavně ústavy vyspělé demokracie, jako záruky moci lidu ve vlastním státě.

Stanek František Fanuell   

Autor: Frantisek Stanek | pátek 11.3.2011 14:47 | karma článku: 9,04 | přečteno: 1438x