Za facku do vazby a nebo rovnou zastřelit to je demokracie.2010

Martin Pecina nepřijel na bílém koni ale na ministerském křesle do pořadu V.Moravce dne 5.5.2010 na tom by nebylo nic divného, ale z úst ministra se řinula jedna zášť na občanskou společnost za druhou. Občané se neumějí chovat hřímá s. Pecina. Ono rozlišovat mezi populismem a sliby, které se nedají jen tak splnit tak to možná občany štve. Protože nám ti politici a hlavně ti, co reprezentují socíální stát tak nám neustále lžou a vyhrožují. Pak se není  tedy čemu divit, když některému občanu prasknou nervy a nespokojenost s politikou příslušné strany  vyjádří inzultací. Je docela možné, že občan a nebo jeho rodina byla postižena socialisticko-komunisticko diktaturou z let 1945- 2010, proto dal facku Sobotkovi. SORY!!!!  

Martin Pecina opět prokázal neschopnost řešit krizové situace, jen na připomenutí podvakrát jemu podřízené bezpečnostní složky  nedokázaly   zabezpečit úřad vlády před kriminálními živly. A v pořadu otázky V.Moravce ze dne 5.5. 2010, který je zaměřený před volbami na politickou reklamu jednotlivých stran se opět projevila neprofesionalita soudruha Peciny, když obhajoval státního zástupce z uvalení vazby na občana, co dal facku jinému občanovi. To se za chvilku můžeme dočkat od státní a městské policie, že bude občan za přestupek rovnou zastřelen v horším případě a v tom lepším umlácen ve vazbě.

Verbální diskuze a to může být na jakékoli úrovni se může a musí konat na libovolné téma, protože je svoboda slova a projevu (zatím). To, že občan dá facku jinému občanovi tak nebude nepolitický ministr vnitra vyhrožovat národu, respektive občanské společnosti z nějakých bojůvek, notabene připomínat a porovnávat s fašismem.

Když asi neví co to fašismus je. Zde je výklad soudruhu Pecino.

Jen na osvěžení paměti jde vždy o vlády, které nerespektují základní občanská i lidská práva a její (vládní) státní bezpečnostní složky směřují stát k potlačování občanské společnosti, odposloucháváním, sledováním, uměle vytvořenými kauzami typu byznys je asociální a kapitál  se ziskem škodí lidu, včetně jednotlivých národů,  bezdůvodné pronásledování občanské společnosti u nás cigáni a Vietnamská pracující komunita  tak to je fašismus, to je sociální stát , ala socialismus. Věta je to delší, ale nutná.

 Kritika soudruha Peciny je nemístná, zrůdná,  která má zastrašit občanskou společnost od svobody projevu a svobody slova. Fuj!!!!!

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | středa 5.5.2010 22:37 | karma článku: 38,37 | přečteno: 2605x