Za 19 dní poslanec Šulc za ODS 500 000Kč= občan 8000 za měsíc.2010

Nemravnost a dá se říct i lichva se usadila v našem politickém dvorečku. Za humny je vidět, jak se má poslanec - stát chovat, ale zde to nikoho netrápí. Prostý lid trpí chudobou a dá se říct i hlady, ale my vlastně někteří (poslanci) si žijou nad poměry a to jen díky státní byrokracii. Tito soudruzi nechtějí odtranit z našeho právního řádu socialismus a komunismus. Asi je to tak dobře!! Zato našim socialistickým politikům vadí pravicová politika, prý je fašistická a extrémní. Pravicová ne, ale socialistická politika je plná diktátu ze strany státu a omezuje naše občanská i lidská práva a je tedy nositelem FAŠISMU. Jen na upřesnění STB pořád pracuje, není zrušená de fakto, ale jen de jure. Tak i GRU i FBS Ruské federace viz. jejich rejdy na našem kapitálovém trhu. To, že to  našim politikům nevadí, tak o něčem hovoří, něco napovídá. Odpověď si dá jistě a rád každý sám.   

Nedostatek právních jistot a hlavně vymahatelnosti práva je v našem státě hojně již drahnou dobu let. Dá se klidně říct, že i přes mánii Masaryka, a jeho zbožnění (tatíčkovské), tak to byl právě on, kdo se schovával za Mafii 1914-1918 a s LENINEM byl jedna ruka. Komu to není dost jasné, tak musí do nějaké socialistické státní knihovny a studovat.  

Problém našeho státu je v otázce občanských i lidských práv, kdy jsme  roku 1989 neudělali, žádné systémové změny v našem právním řádu směrem k vyspělé demokracii a naplnění tak Helsinského procesu v otázkách demokracie. Takže jsme v něm a nevím proč, ponechali  socialismu a komunismu tolik, že dnešní státní deficit je toho důkazem. Socialismus a jeho kapitalizace a sociální stát  je hydra rozpočtové nevyrovnanosti.  Proč je  globální krize?? Protože je všude sociální stát, ala socialismus a neokomunismus.

Proč náš stát, který má celkem slušnou pracovní sílu není schopen se uživit a musí žít na dluh, když všichni víme, že dluh se vždy těžko splácí, když není dostatečný příjem a to nemluvím o úrocích.

 

Odborové  organizace státních zaměstnanců se bouří o snížení nějakých směšných 10%, které jsou avizovány vládou, která má jistě  dost sil 118 hlasů návrh protlačit, ovšem není to ústavní většina 120 v parlamentě a 49 v senátě. Jedině  vyspělá demokracie-Pravý blok vyvede stát z politické i ekonomické krize, ovšem  jen za předpokladu ústavní většiny v obou komorách parlamentu. Pak je možné nastavit, jak férové, rovné i spravedlivé vztahy mezi státem a lidem.

Ulice a lid dá jasnou a zdrcující odpověď vládní politice socialisticko-komunistického vládního nesmyslu s. Nečase o  rozpočtové neodpovědnosti i nesmyslné zahraniční politice, která opět šilhá po KREMLU A PEKINGU.

 

Je radost se dívat na zkorumpovaný stát, kdy poslanec ŠULC za 19 dní ve funkci poslance a radního  pobere 500 000 Kč. A ten samý občan má za celý měsíc  měsíční mzdu 12000 čistého z toho má živit celou rodinu a ještě platit nájem. Jsou i mezi námi tací a těch je většina, že nemají ani tento příjem 8000- 12000. Tento a i jiné případy povedou k defenestraci a opětovnému znárodnění, ale už ne ve jménu socialismu, ale ve jménu vyspělé demokracie (LID JE STÁT  A STÁT JE LID).

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 11.11.2010 10:25 | karma článku: 19,66 | přečteno: 1469x