Vyspělá demokracie v záklonu a socialismus s islámem v pozoru. 2011

Demokracie a občanská i lidská práva jdou na půl cesty tam, kde je bída a chudoba. Velmi jasně se ukazuje, proč jsou ty naše dnešní selské boře. Včetně našich furiantů.  Zákonitě nastavá i revolta, která většinou končí nějakou tou defenestrací. On lid totiž, nemá jinou možnost, jak se účelně bránit, když nemá na zaplacení základních lidských potřeb. Základní lidská potřeba je nemít hlad, právo na práci a příslušnou mzdu, právo mít dostupné bydlení. Zpochybnění těchto občanských  práv ze strany států a jejich demokratických, či totalitních vlád, je příčinnou dnešní revolty, jak v Africe, Blízkém východě, Latinské Americe, tak i následně i v Evropě.

 

                                                    Evropa a sociální kapitál.

Svět je divný, na jedné straně chudoba a bída, jak v Evropě hlavně v bývalých  socialistických státech  RVHP, tak i v  Latinské Americe, Blízkém východě, Africe.  A to i přesto, že tyto státy disponují poměrně velkým nerostným bohatstvím. Společným čitatelem je tedy bída a chudoba, která tvoří masu nevole.

Není tak těžké uhádnout, proč tyto státní režimy, které sklízejí  dnes sociální bouře mají dnešní problémy, jak s vlastním lidem tak i s mezinárodním společenstvím. Sedmnáct států převážně muslimských v Africe a Blízkém východu se dostalo do hledáčku kontrarevoluce, zastydlé, to poberty demokracie.

ŘEŠENÍ:

Demokracie která má základ v univerzálních občanských i lidských právech je tedy pravou matkou vyspělý demokracie, na rozdíl od otce  levicově smýšlejícího, který se jen povaluje a chlastá, například na vrchu ŽIŠKOVĚ.

Závěr:

KAPITÁL v rukách diletantů, levičáků, socialistických manipulantů je zhoubou pro vlastní lid v Evropě. To samo sebou, ruku v ruce s islámem a islámským právem šária nastolují to, čemu ve vyspělé demokracii v Evropě a i v USA,  říkáme totální destrukce lidských zdrojů.

Pointa:

Neuchopení a podcenění vyspělé demokracie má za následek, stupňování revolučních bouří, také i  v Evropském  prostotu, a to i přesto, že samolibě konáme a jednáme na úkor nejchudších. To platí hlavně pro bývalé ČESKOSLOVENSKO 1918 a následné socialistické satelity sdružené ve Varšavské smlouvě.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 24.2.2011 3:36 | karma článku: 7,02 | přečteno: 1141x