Volf, Vlček, Zaorálek já nic já muzikant 2009.

Nemožné se stalo skutečností, slepí prokoukl a hluchý opět slyší, nebojte se nejde o zázrak, jde jen o petrodolary a financování politiky, protože, kde nic není ani smrt nebere. Vyrovnaný rozpočet jistě strany mají a dary na činnost se jen hrnou, ale každý dobře ví, že keš je keš. 

 

Zaorálek, Volf, Vlček, v parlamentu Bohemia.cz vyoral opět brázdu nenávisti a na hroudě  osočení vyspělé demokracie Státu Izrael se zapletl do věcí, kterým nerozumí asi, jako slečna Kateřina.

Ovšem on  sám se nese v řádku fašistického socialismu. Jak může někdo vůbec po tom co socialismus v Evropě vyvedl  se tvářit mi nic mi muzikanti(sociálně demokratický nesmysl). Je jasné, že muzika netuží, ale hraje falešně.

Zaorálku!! Politika není brambor a není se možné zavděčit všem. Jedině petrodolary jsou tím lákadlem a novou iniciativou nepochopitelné politiky, kdy se z obránce vyspělé demokracie, jakým Stát Izrael je dělá útočník a ten co provádí genocidu a teroristické útoky proti vyspělé demokracii Státu Izrael  tak ten se staví do role slabého a utlačovaného viz. Hamas, Hizbaláh, muslimské teroristické bratrstvo. Při tom jak jsem uvedl je to naopak. Ó jak zvrácená socialistická politika. Která nepovede k MÍRU, ale k válce, která stejně již probíhá 3. světová.

Naše politika je v zajetí  neokomunismu a socialismu, kterého máme v zákonech přehršle a občanský i lidský práva, včetně zrušení Benešových dekretů jsou na okraji zájmu.

Proč???

Ústava je z velké části koncipována na parlamentní socialistickou žvanírnu, která nikdy nic lidu dobrého nepřinesla a nebo jen náklady a problémy. Ó veliký  a jeho jasnost samoděržaví, Parubek se nese na vlně pýchy a negování všeho, čeho slabá demokracie dosáhla za Mirkovi nejúspěšnější vlády, měřeno tím jak Hrad (Klaus, Bém)  a sociálně demokratický nesmysl (Parubek) tahal za niťku puče.

Neústavní pučistická vláda (Fischera),  se oblékla do hávu, jakéhosi  samozvaného   zachránce  lidu (národa) o kterou ovšem lid nestál a náklady na předčasné volby mohly sloužit na onkologická centra, nebo i jinak.

                                                                         Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 11.6.2009 13:28 | karma článku: 25,70 | přečteno: 1279x