Vojna a. Mír. 2022

Vojna a mír je na dosah ruky. Bylo by dobré aby USA  pochopili, že konzervativní demokracie Ruské federace nebude rolovat planá jednání donekonečna. Dlouho podporují kladné vztahy mezi SSSR a USA. Dnes Ruská federace a USA. 

Evropa se ocitla leden 2022 na křižovatce dějin jako v roce 1933......1938. Doufám, že všichni chápeme realitu dnešní doby. Za předpokladu zdravého rozumu v nás.

Jedna strana i druhá strana by si měla uvědomit, že ani jedna strana nebude ani nechce ustoupit ze svého postoje. Ten postoj je všem znám. Není to nic tajného. USA chápou svoji roli jako HEGEMONA. Ruská federace a komunistická China svoji roli chápou jako blízcí sousedi.

Je na Evropě aby konečně pochopila že se nepíše rok 1989 ale rok 2022. 

Jen chci upozornit horké hlavy, že žádná velmoc nemůže zvládnout 3 nebo 2 válečné fronty. Otázkou je a bude, kdo je vlastně velmoc.V  době 21. To že bezpečnost Ruské federace i bezpečnost USA bude muset vytvořit nový mezinárodní právní závazek je na 100% jisté. Buď a nebo!

S.

Secretary Antony J. Blinken With Jake Tapper of CNN State of the Union - United States Department of Statehttps://www.state.gov/secretary-antony-j-blinken-with-jake-tapper-of-cnn-state-of-the-union/#.YdtZm1o5KuA.twitter....

Deputy Secretary Sherman’s Meeting with Russian Deputy Foreign Minister Ryabkov - United States Department of Statehttps://www.state.gov/deputy-secretary-shermans-meeting-with-russian-deputy-foreign-minister-ryabkov/#.YdtfQfFUBa4.twitter

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | neděle 9.1.2022 22:58 | karma článku: 11,55 | přečteno: 298x