Vládní legrace na pokračování = na nové volby nejsou prachy.2011

Tichá výměna a nebo podpora. I odříkaného krajíce, je největší kus. Je hříčka slov lidové moudrosti. Recept, jak zvěrohodnit a bez zbytečných odkladů nastolit opět stát práva i poviností je v nedohlednu. Jedni dělají bu bu bu, druzí dělají ku ku ku ku. Je jasné, že kdo se zde zachoval čestně, svědomitě i poctivě je vyspělá demokracie  a ,,Pravý blok". Který združuje občany na základě univerzálních občanských i lidskch práv. Tyto práva v nové ústavě při získání ústavní většiny, přinesou zrušení socialismu a komunismu, jako ideologie která stát vede ke konfrotaci s demokracii v nesmyslný a drahý sociální stát.

                                   Vládní pokračování socialismu = státní bankrot!

Představte si, představte si, představte si, co jsme měl dnes k obědu?? Ze senátu drškovou a  ze sněmovny vepřovou. Představte si….. Se zelím kyselým joo joo, co jsem měl dnes k obědu. Se zpívá v jednom šlágru p. Suchého a Šlitra.

 

Ano na kyselo je celá naše politika a občanská společnost. Jsme u bídného, vyjedeného krámu socialismu 2011. Kde loutko--- herci v jakém si cizím (Ruském) zájmu ss.Havel i Klaus, zadělali neskutečnou bídu lidu (desetinásobku) na přechodu od socialismu ke kapitalismu 1989.

A tito naši páni politici nám vládnou s důvěrou nám vlastní. Jsou zajisté  vyškoleni komunismem a RVHP…reálným socialismem, kde se naučili pěkně šeššsky krást a hlavně se nebát.

 

Nebát se lidu, který se beznadějně potýká ve svých svízelných denních starostech. I přesto, že páni politici si žijí jiný svět, který je rozdílný od prostého lidu. Tak se i  nestydí ještě podvádět jeden druhého, včetně státu i lidu. A aby toho nebylo málo na naše poměry, tak k tomu si hrají (legračně) i na spasitele národa.

Tak nehorázně se chovají všechny politické strany a jejich předsedové  obzvlášť. Hlavně ty ve vládě kriminální povahy ss. Nečasového nesmyslu.

                                             Rozuměj:??

                     ,,Vládní neodpovědnosti ke státu… lidu“  

1)

Například  strana neposkvrněného početí ss. Bárty-Johna WW je nevěrohodná od samého začátku a její koketování se sociálním státem…sociálním cítěním do vlastní kapsy je toho pěknou ukázkou.

 

2)

Strana ODS ss. Nečas-Tlučhoř  se ukázala za celou dobu své existence  ,,kam vítr tam plášť “ a její stranické řady se MAFIÁNSKY o mafiány rozrostli tak, že jim WW nikdy nemůžou stačit.

 

3)

Další majstr štyk v politice je otrlý  nováček  TOP-O9 se starými kádry v pozadí, jako je ss.Havlův člověk a jemu podobní, co privatizovali socialismus.. Např. Kníže pán z Orlíku..Švandrlík a nebo arci-fláterník… kníže temnot Kalhousek.

Závěr:

To jsou tedy strany dnešní rozpočtové neodpovědnosti a udajné vládní moci ve státě. Co z toho asi dál může být??  H::::?? v rapírku i v papírku!!

Dle rozboru skutečností se ukazuje, že nám tyto strany i politici směšně vládnou a naznačují  nám všem prostému lidu. Že politika je vlastně legrace. Kdo se ale nesměje je podhradí. Na oplátku, sám hrad má z hlavní role ostudy kabát ze Santa FÉ… EL- Paso. Ukázalo se, že hradní  skřítek  ss.KLAUS trpí kleptománií a jeho kouzelné péro, je toho důkazem. Ovšem ne za kloboukem, ale v kapse od PINĚRY z Chile.

Stanek František  Fanuel

 

Autor: Frantisek Stanek | sobota 16.4.2011 13:33 | karma článku: 9,82 | přečteno: 1280x