Vláda Petra Fialy na křižovatce dějin 2021...022

Dnes již omlouváme neschopnost vlády A.B. Za účast  vládního zmatku a zmaru posunu republiky směrem na západ od Berlína. Nastupující vláda Pirátů a spol. 5 v koalici bude muset ukázat zda součást vlády s ODS přinese ZMĚNU.

Na křižovatce dějin již národy  ukázali že jsou schopny vstřebat anarchii. Je smutné ukázat náš lid  který se dostal na úroveň lidu prvobytně pospolné společnosti že anarchie statní správy dostoupila svého vrcholu. Kam jsme se tedy dostali po roce 1989 ??

Vše začalo nějakou privatizací aby jsme Československo na zlatém podnosu 1992 předali mezinárodnímu KAPITÁLU za minimální mzdy. Na oplátku jsme dostali montovny všeho druhu bez přidané hodnoty a novodobí otrokáři nezapomněli zdůraznit že hodnoty ČESKÉ demokracie v režii soudruha Čalfi. Jsou jen výsledkem dohody soudruha Adamce a soudruha Havla. A i následně se ukázalo že ta revoluce nebyla revoluce ale jen sprostá výměna. Koryta za beztrestnost pro KSČ...Což Chátra 77 jasně prokázala po roce 1989.

Závěrem lze konstatovat změnu.

Česká republika potřebuje jako koza drbání viz. Přísloví. Proto nesmíme nikdy zapomenout že naše svobody jsou i tvoje svobody !

Stanek

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | sobota 4.12.2021 21:08 | karma článku: 15,67 | přečteno: 565x