Velký Izrael-Judea-Samaří-HEBRON-JERUZALÉM od Nilu po Eufrat2009.

Je nutné neustále připomínat zbabělé Evropě a to dnes i zítra, že mezi léty 1934-1948 dopustila + dopouští genocidu národa Izrael,  dnes pro změnu je to na Arabském polostrově. Kde je přímo ohrožen Stát Izrael sousedy. Izrael chce žít již od roku 1948 v přátelství, ale není mu to dopřáno vzhledem k historické neopodstaněné ale uražené  ješitnosti, která je založena na náboženském výkladu o Jediném (B) Izraele. Historická skutečnost je taková, že (B) Izraele je s lidstvem od doby stvoření.  V dědičné linii od potomka Noe a to je od Sema, Abrhama, Jakoba (Izraele) a syna člověka. Ostatní národy (B) Izraele odmítli. Je čas (B) Izraele přijmout (odmítnout zároveň všechny modly) a nebo přijmout APOKALIPSU 2018.

 

Bavit ses někým o KANÁNU+ Judea+Samaří+ Hebronu, jako o skutečných a nezcizitelných území lidu Izraele, bude považováno většinovou společností za bláznovství. To samé bude většina vidět i v nároku na Judea+ Samaří + Hebron, který uplatnil vyvolený samotným (B) Izraele v posledních dnech, před dnem soužení a úzkosti. Smích a úšklebky. Kdo by tomu věřil že?? Pro (B) jsem rád bláznem v očích nevěřících, pohanů.

Kdo je tedy vyvolený a kdo je tedy oprávněn užívat posvátná území a to i přes hrůznou genocidu lidu Izraele ze strany,  ne již  Evropy 1938, ale pro změnu od Arabů  2009, historických nepřátel lidu Izraele a to ve vlastní zemi ve Státě Izrael 1947-1948.

 

Země, jako taková je si vědoma že nese veliké zlo, které ovládá demokracii, jako prodlouženou ruku systému vlád  posledních dnů.

Jako taková, proto bude zničena viz abnormálně zesílené přírodní úkazy,které jsou v nerovnováze = země a myšlení člověka.

Naproti tomu bude vytvořena nová země, která se již ve svých vlastních základech  tvoří.

Co bude s obyvateli země ??

Každý jeden za svůj život ponese odpovědnost a v posledním (dni) jen on sám si odpoví na položenou otázku: jak jsem žil,  jak jsem se učil být člověkem(dobrým), jak jsem si osvojil moudrost (B), jak jsem konal spravedlnost. Právě jsem odpověděl, co je potřeba vědět ve vztahu k zemi a k různým národům, co obývají zemi, která je dána všem.

Země Izrael je  Kanán od Nilu po Eufrat.

Je dána samotným (JHVH) a proto  jen (B) Izraele může dát či odebrat zem. Kanán je historicky dán ABRHAMOVI a jeho potomkům. Z toho vyplývá pro zemi (národy) jedna povinnost,  zachovat (B) příslib, který je dán skrze MOJŽÍŠE a TÓRU. Ti co jdou proti (B) slovu jsou v odporu k (B) a za to je jen jeden trest a to je zlořečení = smrt!! Každý jeden z nás má od (B) danou svobodnou vůli a může se tedy rozhodnout, jak bude konat. Ovšem, že je potřeba vědět, že skrz Tóru a pět knih MOJŽÍŠE , je jen jediná pravda a tou je (B) moudrost, která řídí SVĚT (planetární systém). Jenž je v nerovnováze, kterou působí zlé lidské myšlení.!!

MOUDROST (B)!!

Která umožnila všem lidem na zemi se sní seznámit a zadarmo vzít vody živé. Vše je od A do Z v Tóře.        (JHVH( jsem) Alfa i Omega)

Co se týče vyvoleného (syna člověka) samotným (B) Izraele tak je potřeba vidět v příslibu králi Davidovi historický zázrak. Ne že on postaví (nějaký chrám, což mu i zakázal), ale základ Izraele  je v člověku a ne v kameni.  (B)  Izraele řekl,že sám obnoví Izrael, který  je částečně  rozptýlen v jedno království, které bude spojeno s královstvím syna člověka s královstvím  Judea+ Samaří +  Hebron + věčný a nedělitelný Jeruzalém je to dědictví k synu člověka od (B) Izraele slovy ke králi Davidovi: vzbudím símě tvé po tobě, až usneš s otci svými.

Kdo je tedy blázen tak může jít proti (B) rovnou na smrt do údolí Jeruzaléma, pohár je připraven a to velice lahodný, tak že málokterý z národů odmítne. Národy se těší, jak budou dělit Izrael, Kanán, ale to zde již bylo několikrát a ponaučení pro národy je kde??? Farao, Nabuchodonozor, Stalin,Hitler, Evropa 2009 či Arabský poloostrov 2009.

 

Příslib od (B) je dán:

Je dáno vyvolení. Je tedy 1948 vznik Státu Izrael a 70 dnů z nich je odečteno 7 =  1955 zbývá 63 dnů 2018 a z toho je jen jediný den k záchraně v příslušném roce viz. výše. Narodil se již do vlastního 1955. Vyvolený samotným (B),syn člověka, kterého vzbudil.

 

Skrze vyvoleného (přímo osloveného) samotným (JHVH) syn člověka a dá jemu  (B) na paměť národů JUDEA+SAMAŘÍ+HEBRON, jako odměnu za věrnost, kterou prokázal David k (B).   On jemu bude OTCEM a on jemu bude synem- tolik příslib samotného stvořitele a pána nás všech Jediného, silného všemocného (B) IZRAELE.

                                                           Stanek (Fanuel).

Autor: Frantisek Stanek | středa 9.9.2009 18:00 | karma článku: 10,08 | přečteno: 1008x