Ústavní soud je poslední pilíř vymahatelnosti práva2009.

Stařec a staromilské povzdechy z hradu jasně ukazují na nemorální charakter hradního pána, který by se rád pasoval na nějakého spasitele národa. On tu šanci měl, ale nám všem z jasných důvodů tak neučinil. Proč z titulu svých ústavních možností neučinil přítřž socialisticko-komunistické mafii. Té mafii, která nám dnes otravuje politickou kulturu osobností a neštítí se používat praktiky, které by již měly být  minulostí. To znamená jednou provždy zakázat ústavním zákonem komunistickou a socialistickou ideologii, která sice na západě prožívá obrodu, ale na východě my víme své. To není k ničemu než k bídě a dřív nebo později to Evropská unie pochopí. Čím dřív tím líp.

 

Stařec na hradě se probudil ze spánku socialismu a dostal ponaučení, které ho po dlouhou dobu bude provázet a ne jen jeho.

Podepsal Lisabonskou smlouvu o unii. A tím se ukázal jeho nemožný charakter. V zájmu zachování své tváře měl raději abdikovat a tak prokázat, že nemiluje moc a peníze. Doufám, že Klaus v Evropě z politického hlediska skončil a doma, co nejdřív podá abdikaci ze zdravotních důvodů (do konce roku 2009).

 Poslanci a senátoři, kteří hlasovali pro ratifikaci tak jsou zajisté dost důležitým partnerem pro Klause a ne jen papouškovat jeho nesmysly, které by si on tu ze přál. Ratifikoval senát, ratifikovala poslanecká sněmovna. Není co řešit!!

Vůle lidu takto vyjádřená je hlavně ve prospěch lidu a je jasným příkladem jak naplnit přeneseně občanská i lidská práva, která  jsou v parlamentní demokracii Bohemia.cz sice slabé, ale přesto, jakž takž vymahatelné posledním pilířem demokracie a to je ústavním soudem.

Vám všem patnácti patří můj dík.

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | středa 4.11.2009 14:00 | karma článku: 16,90 | přečteno: 921x