Úspěch,závist,moc, plodí nenávist a antisionismus s antisemismem 2022

Židovská otázka na Blízkém východě ze strany HAMASU v Gáze ve spojení s Iránem 2022 a jeho snahou obohacovat uran nad rámec bezpečnosti. Je pro Stát Israel nepřijatelný. OSN i USA by měli vědět, že rok 1933 není možné dopustit.

Israel si prošel těžkou zkouškou historie nenávisti a pronásledování. V několika pogromech v Evropě se od raných dějin  praktikoval náboženský pohled : Zabili nám boha. V dnešní společnosti se většinou udává, že Israel má nehorázný vliv na chod dějin a dokonce jde Evropa tak daleko, že zakazuje dovoz potravin  z Izraele z důvodů okupace území Kanánu.  Viz. OSN.

Název Palestina dal území věčný Řím, aby tak zahladil vzpomínku na samostatnost ISRAELE. Jak dopadl středověký hegemon je vidět dnes a denně. 1948 vznik Státu Israel

Dnes Irán ukazuje zuřivou tvář k Israeli. A opět chce zahladit vzpomínku na Israel říká se tomu státní terorismus. Jeho financování Hamasu..Fatahu..Muslimského bratrstva a dalších. Je zločinem proti lidskosti. STOP genocidě.

Israel se brání a Evropa šikanuje Stát Israel . Což je všeobecný  fakt který je i vidět při hlasování rady pro lidský práva OSN.Zde uvádím jen ty fakta,  co jsou mediálně známé a prošli medii.Světový mír je v ohrožení a válka je na dosah, Ukrajina to velmi dobře tuší únor 2022. To že Evropa a Asie i Blízký východ se konfliktu zúčastní je skoro jisté. Otázkou je kdo první vyhlásí tu otázku: Vojna nebo Mír.

Rád bych upozornil, že budování nenávisti k jinému národu tak jak to činí Evropa vůči Ruské federaci je do nebe volající drzost. Ruský národ má právo na stejnou úctu a projev slušnosti jak národy USA  tak i národy Evropy. Komu to  dnes není ještě jasný, tak se pokusím to v několika větách vysvětlit.

Já pán ty pán: Nemůže přece platit já PÁN ty Kmán.

S.

ct-hate/ prostřednictvím@jewishjournalAs Long as Jews Succeed, They Will Attract Hatehttps://jewishjournal.com/commentary/columnist/editors-note/344342/as-long-as-jews-succeed-they-will-attra

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | sobota 22.1.2022 19:47 | karma článku: 13,31 | přečteno: 228x