Ukrajina a Tchaj-wan linka demokratické strany USA 2022

Je přece otázkou volby, zda válka a nebo mír bude v režii generálů. To že Ruská federace má svoje nerostné zdroje celkem slušně založené.  Zájem ? To samé se nedá říct o USA. Kde chybí skoro vše. Afrika i Evropa by mohla vyprávět. 

Mám takový pocit, že USA chybí surovinové zdroje.   To znamená jistý úpadek v podobě starého Říma. Ono rozděl a panuj už jaksi neplatí. China a KLDR si dělají co chtějí a v Evropě EU předvádí hysterii na demokratickou partituru strany USA. Je to tak a ne jinak!

V.V.Putínek není ani Chruščov ani Brežněv ani Gorbačov. Je to politik který vidí a ne jenom on, že USA hrají svoji starou hru na zdroje. Ta jejich diplomacie USA ukazuje ve své prostotě scénář, jak provokovat a hlavně vyprovokovat konflikt. Ať už je to KLDR...CUBA...Latinská Amerika a další komunistické kolonie.

Všichni se dnes ptáme, co bude a kdy to bude. Trhy se ptají jak to bude, co bude. Inflace říká, co by, kdy by. Tenhle chaos nemá konce a naposled se bude smát komunistická strana China. Pořád platí 2 se perou a 3 se směje.

....

V éteru pořád slyšíme, kdy ta RF zaútočí na tu ubohou Ukrajinu která neustále s nataženou rukou ždímá EU. Dej a zaplať to je národní politika Ukrajiny. Tohle žebrání je odporné a ukazuje, kam až Evropa klesla. Na pozici konfliktů a nenávisti tak i z pozice C 19 se dostala na úroveň retardéra slušné politiky.

Barak Obama USA prezident nositel Nobelovy ceny míru nic pro MÍR neudělal. Smutně koukal na referendum na KRYMU. Dnes součást Ruské federace. Ten samý soudruh  Barak Obama koukal  2014 na vznik Luhaňské lidové republiky i Doněcké lidové republiky. Závazky Minských dohod jsou stále platné a jsou i cestou k MÍRU. Nebo války. Klíč k jednání mají ti, co podepsali Minské dohody. 2022....

Kde tedy bere drzost prezident USA Joe Biden  kormidlovat svět do 3 sv?? Kde bere drzost  socialisticko-komunistická strana USA potlačovat naše svobody a univerzální lidský a občanský práva. Kde se ta drzost vlastně bere Evropou USA díky C 19 ? WHO..WUCHAN..CIA 2018

S.

Rusko-čínská osa autoritářství – část 1 https://cs.gatestoneinstitute.org/18217/rusko-cinska-osa-autoritarstvi#.YghJB2_Sz24.twitter 

Autor: Frantisek Stanek | neděle 13.2.2022 0:57 | karma článku: 20,40 | přečteno: 345x