Táta říkal politika je svinstvo synku 2009.

Nevěřím a nevěřím, že by to mohla být pravda, za kterou jsme někteří z nás cinkali klíči, odnesli si rýmu či něco horšího. Musím se přiznat bez mučení obešlo se to beze mně a ani trochu toho nelituji. Ovšem ,že to nebyla pravda ale krutá a mstivá skutečnost, jak lež a zlo porazilo pravdu s láskou. 

 

Politika je svinstvo, říká kde kdo a dnešní dny nás přesvědčují, že to není konstatování plané, nebo-li, jak by řekl básník ( člověče nemluv z hladu ). Politika a morálka je o spojení dvou různých fenoménů ve vztahu k lidu země, kde se politika utváří. Země a lid žijící v hranicích příslušného státu, vždy prožíval a prožívá úspěch i neúspěch politiků. Jedni jim závidí dobré bydlo a lehké žití, které je ovšem podloženo tvrdou prací politiků.Jak politiků v parlamentě tak i v senátu.

Nechápu logiku lidí co si neustále ztěžují na to či ono a nepřejí politikům byznys (úspěch). Například jim vadí mafiánské praktiky mezi politiky, mafie je přece neškodná a pomáhá navzájem udržovat partu, jak,  kde,  co,  a za kolik  (známek) malá domů.  Jen si přiznejme nebyli by jsme na jejich místě lepší, já na bráchu a brácha na mě je skutečnost, která se dobře vždy zaplatí. Jasně ,že jde o prachy na prvním místě jako vždy. Kdo si neurve pořádně tak není IN.

AUT je prostý lid co se nechá před volbami zblbnout tu na třináctý důchod tu na jiný nesmysl , když to bude málo slíbí se i čtrnáctý (důchod)  z cizího krev neteče tak se nebudou politici žinýrovat. Přece nejsou blázní: Podle hesla po nás potopa.

Politika je vlastně i zábava to. Když náš prezident Klaus vyjede za hranice do Ruské Federace tak kabaret Voskovec a Werich  musí zas oprášit hru: Psanci té to země spojte se. Lepší výkon vždy hlava státu podává v domácím prostředí při mezi- státním  fotbale, obálka se známkami vždy rozhodne   v souladu s  vůli lidu a ve prospěch lidu :  Na věčné časy a nikdy jinak.

Morálka tak dostává výchovnou lekci přímo od odborníků, kteří mají svoje zkušenosti zažité a těžko se s nimi loučí ono: Starého psa novým kouskům nenaučíš. Morálka jako jediná se nedala dohromady s naivním heslem: Láska a pravda, zvítězí nad lží a nenávistí. Zákonitě tedy nepoznala sametový puč komunistů a politiků 1989 ve smyslu: To ten samet s námi hezky zamet. Lid se na morálku těší, jako malé dítě na hračku s tím, že odpovědní politici ukážou prostému lidu: Zač je toho, tedy loket.

Ano to vše je politika a morálka, my lid Bohemia.cz si nebereme z politiků přiklad a proto je naše spaní lehčí, moudřejší a morálka má u nás dveře otevřené na rozdíl od politiků. Váš  politik amatér.   Stanek (Fanuel) 

Autor: Frantisek Stanek | pátek 22.5.2009 14:18 | karma článku: 6,72 | přečteno: 501x