Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

Do posledního Ukrajinského muže budeme hájit ty naše svobody a lidský práva. Je to tak z cizího přece se může leda..cos.

Musím být velmi opatrný abych si nerozhněval naši policii 2022, jako za c.k Rakouska Uherska. On by soudruh Havliček tedy K.H. Borovský. Ne ten dnešní Havlíček poskok ANO.

Havlíček ten Rakouský  by  mohl vyprávět jak to bylo v tom exilu o svobodě slova a demokracii. Jak to bylo s tou cenzurou, jak to bylo s policejní perzekucí demokratických sil v Rakousku..Uhersku. T.G.M by mohl taky vyprávět třeba o mafii. Která vlastně porodila Československo 1918. Koněc filma 1992. A slušná privatizace s politiky a komunistickým byznysem. Klaus ....Zeman.

No jestli cenzura v dnešní době funguje tak tenhle příspěvek k demokracii rychle cenzor smázne. Proč ptáte se. No proto.

Protože jiný názor se v dnešní době vládní  stádnosti jaksi nenosí.

Opět otázka:

Co se tedy nosí? No přece podkolenky s bílou košilí a kraťasi. Vítejte v demokracii a NSŘ do roztrhání trenýrek. Hegemonie vítězí.

Kdo není ovce jako by nebyl.

C:O
AC
Stanek

Autor: Frantisek Stanek | neděle 3.7.2022 18:26 | karma článku: 0 | přečteno: 29x