Tak dlouho se chodí s měšcem pro skandál. Až??? 2011

Kdo jinému jámu kopá a ještě k tomu pojme okolo sebe lidi neschopné, ale všeho schopné. Si dovolím říct je  Trulant. K čemu jsou teď, ty kulaťoučké penízky z byznys KAPITÁLU ss. Bártovi a jemu podobným?? Zdraví si za ně nekoupíš, ale ostudu, jako Brno jo. Ráčiš mně Brno prominout, neb jsem jen prostý občan z lidu. :))) 

                                Kdo jinému jámu kopá tak????

 

Tady někdo vypustil džina z láhve a pak se diví, že se   politika  proměnila v jeden velký rybník v udávání. Udáváni je to, co nám vždycky poměrně dobře šlo a v čem jsme byli mistři již od dob dávnověku. Je velmi podivné, že političtí matadoři ( mastodonti) WW, se dostali tam odkud bývá rychlý pád. HE HE HE HE !!

Že ta jejich politická cesta, byla jen na oko bylo zřejmé od začátku. Ona politika je o umění nelhat a nekrást.

 

 ss. Bárta, ss.John a vlastně celé vedení bystré strany WW, ukázalo, že ještě nejme dost oškubaní, ponížení, že ještě musíme dostat…hodně i lidsky po čuně.

 

Pak teprve šechiše občan se dokáže  vypnout k hrdinským skutkům, které nám závidí skoro celá Evropa. Svět ale ne!!!

Jedním z takových hrdinských skutků je upálení viz HUS. Lidová povstání viz. Husitské bouře. Velmi častá klasika UDÁVÁNÍ a v neposlední řadě neschopnost si sami vládnout, což nás provází od starověku. My prostě, jak se lidově říká musíme mít  v tom  našem malém ďolíku  pořád uzdu na kxichtu a pak je to O.K.  

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pátek 8.4.2011 15:25 | karma článku: 7,71 | přečteno: 804x