Štěstí bez sexu!!

Sex a štěstí je stará pravda, která je potvrzená i tím, že láska prochází místem, kde to moc dlouho nevydrží. Nejdřív je to ta nějaká jiskra, která prý přeskočí. Otázkou je ale na koho?? Říká se tomu zamilovanost. A tak jak jde čas se z toho stává jen určitá rutina, která ovšem ten vztah ničí, včetně toho štěstí i sexu.

                                            Žena, muž a štěstí bez sexu!!

Láska a štěstí je jako západ a východ slunce s kapkou štěstí a slzou v oku od pelyňku. Muž a jeho štěstí je hnáno životní  touhou po ženě. Okořeněné i  troškou toho ranního, či večerního sexu. S troškou nad sázky se dá i klidně říct, že je to vztah o jídle, sexu. Žena prožívá obdobné jen s tím rozdílem, že hodně sní a vzdychá nad svým štěstím, které se kolikrát jen usměje a mezi prsty unikne s povzdechem, kam jsem to jen ty oči dala. Či lépe řečeno,  ona mamča mi to říkala. Ten chlap není pro tebe.  

 

S takto nakročenou filosofii a  rozervanou úvahou se potýká spousta žen, která řeší, zda jít do vztahu, manželského s plnou parádou, jako služka, matka, manželka. A nebo jít do vztahu v celku volného sbližování, ale bez toho proklatého papíru, který vztah stejně nezachrání. Protože rozvodů je dnes přehršel a nikdo nechce dělat někomu jen slouhu. V což se za krátkou dobu manželství jen potvrdí. Včetně těch ponožek a trenýrek všude možně.

Že mé dámy.. !!!

 

Nebo jít do vztahu jen tak!!

Ty jsi doma, já jsem doma a po vzájemné dohodě neustále prožívat  rande s jednou  partnerkou, která přece taky  a není jich zrovna málo stojí o trvalé štěstí bez rozvodu a nebo rozchodů, které narušují psychiku, ženy i muže.

Ano není to dnes  o trvalém sexu v jedné posteli v jednom bytě, je to o vzájemné důvěře, že nám je vztah milejší,  nade všechna ta úřední lejstra. Ono přece jenom platí, že štěstí bez sexu je jen utopie. A přesto nenaplněné ,,štěstí“ ničí, již tak dost narušené vztahy mezi mužem a ženou. Mezi ženou a rolí matky. A muže, jako chlapa……(víme ještě někdo, co je to chlap) ……ochránce rodiny, záruky štěstí, pohody, porozumění. Záměrně nepoužívám slovo láska, neboť láska je jen o požadavcích, kalkulu.  Ale hlavně, ta láska. By měla  být, jen o svobodě jedince v jeho štěstí se sexem, bez přívlastků!!

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | neděle 3.4.2011 7:58 | karma článku: 7,30 | přečteno: 1903x