Státní zastupitelství nebo prokuratura před rok. 1989 v roce 2009.

Před rokem 1989 byla prokuratura socialistická a dohlížela na dodržování zákona v duchu socialismu.Policie zakročila, když šlo o projevy na porušení zákona v duchu socialismu, viz rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví a nikomu to nepřipadalo divné!

Dnes máme státní zastupitelství a v klidu přihlíží jak dochází k porušování zákona v duchu kapitalismu a nevyspělé demokracie v roce 2009 a policie ,která by měla konat neví jestli  jde ještě o socialismus a nebo projevy kapitalismu a nevyspělé  demokracie, proto  policie nekoná nečinně přihlíží a nikomu to nepřipadá divné!

Soudruh Havel , Dynsbír, Paroubek, Filip a jiní vykládají nesmysly socialistické a policie nekonná a mlčí ,jak na Praze 4 ,kde jsem podal trestní oznámení na to ,že zde je socialismus v našem právním státě viz Benešovi dekrety  1945 -- 1948 a nikdo nekonná z ústavních činitelů. My občané jsme tak slepí ,že to nevidíme a nebo nechceme vidět?

Proč se tedy ten Palach upálil  i jinné pochodně. Jejich smrt byla zbytečná no dnes se jdou někteří pochlubit s připálénou svíčkou, roní slzy falešné ,ale je to hlavně trapárna.Zkrátka mafie komunystická a socialistická se oklepala a zjistila ,že ji zde pšenka pokvete.Po listopadu 1989 se socialismus  s komunistickou stranou měl  zakázat a postavit mimo zákon a v nové ústavě vymezit vztah k socialismu  a jeho nebezpečí pro demokracii (revanš). Horáková se musí po vykostruovaných procesech obracet s jinými popravenými za demokracii v hrobě.

Proč se to neudělalo, protože Havel a spol. chtěli koryta a nomenklatura  komunistická  beztrestnost. Jenže Havle  a jiní včetně Charty 77 to je podvod na občanech a nikdo ze světových politiků Vám v Bohemia.cz nevěří.

Amerika je zaslepená socialistickou demokratickou stranou v USA. To ovšem netuší, že kroky ,které udělá jsou k ničemu a nikam nepovedou, tak jedině na smetiště dějin (konečně). Až se o tom Americký Husajn přesvědčí, tak zjistí,  že demokracie na zemi  má málo národů ,které jsou ochotny nést břemeno svobody  a sní spojené problémy rozdělit mezi sebe. Svoboda a demokracie není zadarmo soudruzi v Bohemia .cz

                                                 Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 2.2.2009 17:45 | karma článku: 10,92 | přečteno: 713x