,,Stát" a vyspělá demokracie bez socialismu (J) neokomunismu.2011

Státy a jejich udajná ,,demokratická" zřízení jsou na pokraji bankrotu. Se společenskou důvěrou. Od východu i západu se demokracie potýkají s naplněním svých volebních slibů. Jedna strana neustále slibuje přerozdělovací proces a  přitom okrádá. Na levo i na pravo. Druhá strana neustále slibuje samostatnost ovšem z bídy se podnikat nedá,,stát je otrokářem"! Ne každý je ,,podnikatel" a většina z ,,lidu" svoji schopnost práce. Prodá na trhu za bídnou a někde i směšnou mzdu. Schválně nemluvím o levici, či pravici. Je to podobné jako by měl občan mluvit o otrokářském řádu a demokracii, jako o neřádu.

      Všechny síly za obnovu ,,Státu“ ve smyslu ,,vyspělé demokracie“!!!          

 

Rozepisovat se o hlupáctví a o tom jak si jednotlivý občané  nechávají na hlavě trávu růst. Je zbytečnou ztrátou času. Každému je možná jasné, že dnešní globální politika se dostává do úzkých ve vztahu k různým zájmovým skupinám. Komu to není jasné tak se pohybuje v říši fantazie a snů.

Ovšem pro sen je příznačné, že se člověk probudí většinou na posteli. V reálném životě se probudí (octne) v nějakém ,,státě“. V Evropě je to většinou v socialismu a sociálním státě.  3 krát………. FUJ…§§§§

 

To že socialismus a dnes neokomunismus ovládá ,,MAFIE“ spojená s byznysem  v socialistické internacionále je naprosto jasné. Mafie tedy prorostla i do státních demokratických struktur, kde působí negativně na zájmy lidu. Lid se tak dostává do pozice otroka ve vlastní, ale slabé demokracii a je neustále manipulován ,,MEDIÍ.“ Tato (4) moc ve státě si zasluhuje zvláštní pozornost (J) a to bez ohledu na vývoj mezinárodního- islamo-fašistického-- ,,nacionálního socialismu“. Přesto a nebo právě proto se ve jménu světového ,,DŽIHÁDU.“  Dnes a denně odehrávají tragické příběhy, které jsou podporovány ,,PETRODOLARY.“ Vše je, jak jinak  maskováno sociální-- pseudemokracií  a falešným ,,MÍROVÝM“….. hnutím na podporu terorismu.

 

Evropa i USA žila pohodlným prostopášným životem na úkor rozvojového světa a dluh který narostl za desetiletí ve všech směrech nelze splatit. Jinak než novým světovým řádem, který bude v rámci vyspělé demokracie nad ,,STÁTEM“a univerzální občanská i lidská práva….nekrácená zákonem se stanou základem prosperity v Evropě i v USA. Do té doby nás ochraňuj (B).

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 25.7.2011 12:25 | karma článku: 8,32 | přečteno: 1162x