Spojené státy Americké a její nesmyslná politika 2009.

USA se dostaly do pasti své dnešní politiky, která je zaměřena vyjít se všemi proti všem. To je hloupý a jasný postup, jak se znemožnit, protože USA, jako představitelka  vyspělé demokracie s občanskými i lidskými právy, byly  doposavad chápány, jako gestor stability a prosperity proti nesvobodě a tyranii.

 

U.S.A udělaly dobrý obchod s Ruskou federací 1 +  1  =  3   možná, že i  4.

 Za přístup do Afganistánu, skrz Ruskou federaci  se budou chovat hezky k Iránu a zapomenou i na to, co dělá vyspělou demokracii, demokracii. Vyspělou demokracii dělá obhajoba lidských práv a všemi dostupnými prostředky se snažit  hájit občanská práva. Na této filosofii stojí vyspělá občanská společnost a vyspělá demokracie, včetně svobodného světa.

Ta televizní šou Obama Barak Hussajn nepřesvědčil. Po neudržitelné brutalitě udělal ty ty ty Iráne. Na Chinu a Severní Koreu si nedovolí, jak podivné. Země není jednolitá demokracie a zlo je všude v nerespektování občanských i lidských práv jen kam se  člověk podívá (hlad, nemoci, války klimatický změny). Dnešní politika USA je z dílny fikcí a fantazie bylo by dobré, kdyby se ze spánku Obama probral.

Vrabci si na střeše povídají o jeho politické naivitě, kterou bude muset zkorigovat kongres USA, popřípadě senát.

Tak  to vypadá, že  Ajatolláh si bude moc dělat co chce s demokratickými silami v Iránu a nejenom v Iránu, China, Severní Korea, Kuba apod. Popravy, kriminál, perzekuce. Co jiného lze čekat od fašistických států. Ta nová politika Hussajna je velmi nebezpečná a pro demokratické síly nepřijatelná.

Ani se mi nechce věřit, jaký že to obchod USA udělaly!!!!

Donutil je Taliban a AL-Kajda v Pakistánu, protože oni taky hájí svoje  občanská i lidská práva z pohledu muslimského práva šária.

 Afganistan se stal pastí pro USA a nepomůže ani rychlá rota, která bude zásobována přes Ruskou federaci. Proč se jen nepoučit z Vietnamu, Korejského Poloostrova, ono jak válka se prodlužuje (trvá) tak odpor lidu proti okupantům sílí to platí všude. Když už musí být válka tak musí být rychlá a účinná( jen několik měsíců max rok) jinak nemá smysl a jen se hazarduje s důvěrou. Není možné opustit trojúhelník zla a vytvořit zlo na základě čtverce to nemá logiku.

Logiku má politika Ruské federace, která svými postupnými kroky donutila opět jednat  socialistickou EU a USA s Ruskou federací, jako  rovný s rovným.Je to jen proto, že drží slovo a spojenecké závazky a není nikomu pro smích, snáze jde bořit než stavět. Potlesk a  bravo, pěkná práce Ruská federace.

Ta slabost USA je zjevná a Medvěděv s Putinem jistě cítí zadostiučinění od rozpadu RVHP a Varšavské smlouvy. Proč tedy nedošlo k rozpuštění NATO, které  by bylo logickým vyústěním umožněním demokratizace satelitů v RVHP  a ne socialisticko- komunistické mafie, která dostala prostor ve zbytku státní správy, bývalých satelitů Varšavské smlouvy. To, že nedošlo k naplnění demokratizačních procesů je vidět i cítit.

Včetně podrazu NATO v bývalé Jugoslávii a dovolení dělení hranic na základě zájmů socialistické EU v neprospěch lidu Jugoslávie-Srbů.

Kosovo bylo je a bude Srbské a Srbů, jako právoplatných dědiců lidu, který položil životy za svobodu své nezávislosti.

                                                                             Stanek (Fanuel)

                                                    

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 9.7.2009 15:50 | karma článku: 11,08 | přečteno: 993x