Sociální stát je na pokraji ,,bankrotu" díky socialismu. 2011

Sociální stát se ukázal jako špatný hospodář. Ukázal jen na propastný rozdíl mezi politickým a kapitálovým byznysem. Kde politika (politické strany) nezajímá uděl svého národa a byznys na oplátku nezajímá (,,korupce"). Tahle vzájemná smrtící kombinace ve spolupráci s takzvanou socialistickou deformací demokracie je tam kde je. Rozuměj: tam kam ,,císař" pán chodil pěšky. A k tomu dnes na ulici ohně a střelba. No to je tedy legrace. Že!!!§§§§

                           Socialismus a mezinárodní soud je vřed na demokracii!

Kulturně i politicky jsme dosáhli určitého stupně vývoje, jak v oblasti demokracie tak i v oblasti vyjádření občanských i lidských práv. Demokracie se musí poučit z chyb a tak zákonitě vznikne dodatek k demokracii.

 

A tím je ,,vyspělá demokracie“. Již několik let buším slovně, skutky do počítače. NET.(vyjde to levněji, rychlejší reakce) abych ukázal na propast do které se lidstvo řítí a to jen proto, že nerespektuje univerzální občanská i lidská práva. Demokracii se ohání a i právním státem.  Kde kdo!! Pointa je však taková, že každý stát si to vykládá po svém a co jednomu nevadí vadí tomu druhému. Viz. Prague = PARADE PRIDE = 13 západních demokracii  a názor na Bohemia.cz

 

K rozhřešení by mělo dojít u mezinárodního soudu, ovšem i tam je dost velký problém v delegování jednotlivých států. Rozuměj každý stát má své ,,demokratické priority“ a to je špatně. OSN také není tou platformou, která by měla mít respekt mezinárodní podporu mezinárodního práva. Kde se většinově nedemokratické státy stávají  vazaly svých vlád, které mají s demokracii pramálo společné. Proto  OSN podporuje , DURBAN“ a jeho výbor pro občanská práva se nesrovnává s realitou a je zaměřen, jen  na vlně antisionismu viz. AFRIKA a BLÍZKÝ- VÝHOD.

 

Celá řada vlivných uskupení (států) si přesto dělá nárok na ,,HEGEMONA“ dané oblasti, ale jde jim většinou jen o surovinové zdroje, jde jim jen  chudobu. Aby jim nemusely platit mzdy na takové úrovní  aby to stačilo na normální lidský život. Tedy hlad i bídu si záměrně jednotlivé státy udržují (korupce). Jinak si to normálním lidským rozumem neumím vysvětlit proč OSN a ty údajné demokracie s klidným svědomím uléhají. A přitom každou minutu hlady umře několik tisíc malých dětí hlavně v Africe, ale i v Evropě i v USA. No není ta OSN ….a mezinárodní soud k velkému H…….

Stanek František Fanuel

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | středa 10.8.2011 5:43 | karma článku: 8,68 | přečteno: 1430x