Socialistický sen a zatýkání + realita, korupce státní správy 2009.

Na slovo socialismus jsme si hezky zvykli: se sociálním státem nám předkládaný socialistickou stranou a Paroubkem a komunisticko- NSDAP ideologii představovanou Filipem. A občanům jak je vidět to  spojení  nevadí, asi mají dobrý základ v letech 1943-1948, tu někdo dostal v pohraničí statek, tu někdo dostal malý obchod, tu někdo dostal titul národního správce a všechny ty to věci by měli opustit?? Jak bláhové, že soudruzi. A co potom jak se chovat na základě socialistický privatizace?? Co čert socialismus 1989 uchopil tak bude jen mlít o demokracii a následných křivdách, ale s minulostí a navrácením kradeného se už nemíní Paroubek, Filip, Topolánek zabývat. Jak ubohé v demokracii!!! A máme zde nějakou???Ne nemáme. Máme zde jen vyčůránky, co se napakují na státní účet a ty občane troubo zaplať!! 

 

 

Zpráva z tisku:

v ranních hodinách byl zatčen s. Havel, Klaus, Filip, Topolánek, Paroubek, Sobotka a další nejmenovaní členové protistátní  skupiny, která nedemokraticky plánovala umlčení  demokraticky smýšlejících členů ústředních orgánů a hlavně ústavního soudu.

Na základě dotazu médii byl osloven státního zástupce  dozorující vlastizradu ve skutcích jim kladených a bylo na místě zjištěno, že ta to skupina je napojena na  cizí státní moc, kde lišky dávají dobrou noc a cinkají rolničky a děda mráz opět straší s berlou MRAZILKOU.  Není se čemu divit, že se opět média dozvěděla obehranou písničku a tou je!!

Na příkaz policie zákaz podávání informací. A to při současných oslavách studentské revolty z 17.11.1989 je zločin. A nebo není zločin nedemokraticky  umlčet účastníky studentské revolty? A oslavu uskutečnit v komorním prostředí za účasti těch , co občanská a lidská práva popírají, neb jich mají plnou hubu a skutek utek Havel, Klaus, Kocáb!! Viz EU, Afrika Darfur apod.

Málo nás soudruzi??

 Kdo by tak asi Havle, Klausi přišel na Václavák si zacinkat ??? Znělo mě unisono v uších. Asi ti , co se jim splnila alespoň nějaká představa mě našeptával nějaký hlas. A protože se nikomu žádná (představa) nesplnila, krom těch koryt za beztrestnost pro KSČ- KSČM tak by Václavák byl prázdný to si piš Havle a Klausi: odpověděl skřítek hlavní privatizátor 1992-1993.

 

V tom jsem se probudil (propocený) a přikrývku jsem měl na zemi a hlavu z postele , jak jsem se mlel. I dvakrát se štípnul, zda se mi to jen zdálo a nebo zda jsem prožíval realitu, která by za určitých okolností již mohla i být správnou volbou, jak očistit společnost od socialisticko-komunistické MAFIE, která způsobila rozkradení a chudobu prostého lidu. Čím dál od Práglu tak se lidem dýchá čím dál hůř ( Prágl 25 000Kč a BRNO 12OOO Kč HRADEC 8000 Kč a tak jsem přesvědčen, že se mi to možná ani nezdálo. A ve volbách červen 2010 se probudím do vyspělé demokracie to znamená plná občanská i lidská práva nekrácená zákonem a v členěna do ústavy, jako garanta nedotknutelnosti práv a svobod, ovšem už ne jen na papíře, ale v právních krocích na sebe navazujících.

Stanek (Fanuel)  

 

 

Autor: Frantisek Stanek | neděle 15.11.2009 10:50 | karma článku: 14,97 | přečteno: 1104x