Socialismus dnes a denně na talíři, jako výsměch 17.11.1989. 2009.

Zmlácený a zakrvácený studenti posloužili, jako rozbuška k spuštění laviny socialistické nomenklaturní taškařice za dirigence Charty 77. Koryta za beztrestnost soudruzi, znělo při tajných vyjednávaních na demontáži pravdy. Lež totiž zvítězila soudruhu Havle neschopný kecale a polodramatiku. A Klaus???Ten to  po Havlovi,  dnes na oplátku ve své funkci opět jistí. Co, kdyby byla potřeba amnestie pro nějakého soudruha, že ???  

 

Zločinem na ideálech 17. listopadu je pomlaskávání nomenklaturních kádrů na zbytku Husákovského ČESKOSLOVENSKA. Co tedy dělá policie, proč nestíhá socialistickou ideologii, která je shodná s idelogii NSDAP!! Přitom trestní oznámení na stíhání zločinecké socialistické mafie 1989-2009 (ideologie -kontinuita) + zločinecké Benešovi dekrety 1943-1948 je uloženo na PRAZE 4 Nusle u asi skoro policie. Všimněte si uloženo a ne odloženo, ó jak tajemné. Nějaký právník asi do-vysvětlí.

Pomlaskává si nechutně  a přímo odporně socialisticko-komunistická partaj Filipa a PAROUBKA a vůbec lidu Bohemia.cz nevadí, že  ti zkorumpovaní-politici nechali několikrát zmlátit omladinu, když se chtěla bavit po svém to znamená zpěv a tanec. Myslet si o tom můžeme, co chceme, ale nic s tím se podle těchto politiků asi nedá dělat.

Tak proč si tedy budeme připomínat opětovnou legalizaci socialisticko-komunistické mafie po 17.11. 1989.  

Je tedy smutné a pitomé, když mladá generace dostane přes dršťku od mocenské poloprofesionální  policie pohrobků Husákovského gestapa. Jak jinak si vysvětlit  neschopnost s jakou její mluvčí odpovídá na dotazy ohledně zavražděného vězně uprchlíka a skoro na smrt rozstřílené jeho manželky. A ona se soudružka (mluvčí) usmívá, vězeň zastřelen jako dobytek a ona se směje. Fuj zapomeňte. A ještě jednou třikrát fuj.

                                   Stanek (Fanuel)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | pátek 13.11.2009 4:50 | karma článku: 22,97 | přečteno: 1970x