Sobotka má vyjednávací potenciál ČSSD,KSČ-KSČM,TOP09,W.2010

Nenechme se uchlácholit, že politika je tak jednoduchá a lehká, jako je sestavit  pravicovou vládu z levicových politiků. Kníže pán má vazbu na s. Havla (socialism) a ten zas na Moskvu a s. John má vazbu na byznys MAFII spojenou s Moskau (socialism) a svoje soukromé zájmy. Euforie odpadne a přijde realita těch, co do voleb investovali nemalé miliónové prostředky a je jasné, že vložené prostředky budou chtít, všechny nazpátek. Ano občané tomu se říká koryta a nestydatost W + TOP 09. §§§§.

Vítěz voleb má zvykové právo se pokusit o sestavení vlády. Nic to nemění na faktu, že jde o ČSSD a její malý vyjednávající potenciál viz. sestavit funkční vládu. Jen nás nesmí uchlácholit, že dnes to nejde, ale zítra ????

To samé by platilo i u KSČ-KSČM a její zločinecké socialisticko-komunistické ideologie. Co jsme tedy za národ a proč tedy socialismus, ala  ČSSD+KSČ-KSČM+ W + TOP 09. Ano to je ten správný povolební potenciál bez falše a hany.

Jistě si každý z nás pamatuje koketování  s. Kalouska s Paroubkem o vládě s ČSSD  a s tichou podporou KSČ-KSČM,  to byl ještě Kalousek člen KDU-ČSL.

Mocensky mu v KDU-ČSL  šlapali na prsty tak s knížetem pánem z Orlíku popil a TOP09 měla dobrou reklamu a zastoupení v parlamentě, no nekup to?? A pán z Orlíku to tedy, jako správný byznysmen koupil i neprohloupil

Volby, které měly následovat to jen potvrdily. Co naplat u politické  strany dvojité W s. JOHNA je obsah této strany nutně spojen s MAFII, která byla odstrčená od lizu, oni dva a nebo tři kohouti se na smetišti  nesnesou  je to vždy problém!!

Lepší a jistější je  politikum W+ TOP 09 , kryté fasádou MAFIE z čehož vyplývá viz. malá dává. A když se zeptáme kam?? Tak odpověď zní, no přece VELKÁ  domů. To je to POLITIKUM.  Občane!!!§§§.

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | středa 2.6.2010 10:35 | karma článku: 16,28 | přečteno: 1177x