Slovensko? Bude ti ouzko.§§ ,,ANO" 2011-2012

Socialistický a komunistický blud sociálního státu vystresoval slováky k činu. Dali hlas socialismu =sociálnímu ,,STÁTU"!§§ Jako by neznali ,co ten socialismus s lidskou tváří dokáže. Slovensko se  rozešlo již dávno s Evropskou unii i když se to tak nejeví. To je ta síla politiky. Lid na Slovensku žil vždy v chudobě v chudobě proto, že nebyl jednotný a nerozpoznal, že vládcům nejde nikdy o lid ale jde jim jen o jejich daně a poplatky!§

františek.blog.idnes.cz 13.3.2012

                                         Slovensko hraje WABANK!!§§

Tak se zase všichni divíme, že socialismus v čele se sociálním státem dostal nový rozměr. Slovensko  se dostalo do područí svého omylu. Omylu, který bude stát naše bývalé bratry mnoho slz a hořkosti. Ty budou spočívat v tom, že se nechaly nachytat na ty pečený holuby do huby!!! Otázkou je, kdo ty holuby bude …,,PÉCT“ ??? No přece všichni ti slováci, maďaři a ostatní národy na území ,,SLOVENSKA“. Žádná vláda na zemi nedává nic ze svého!! Jen přerozdělí to málo, co vybere na sprostých daních od chudého lidu.

 

Na Slovensku je bída ….krom RAKOUSKA-UHERSKA do roku 1918… Od roku 1989 super bída  a vždy bude…-J)oo..

 

Je to dáno krajinou…..(kopce..lesy) a neschopností příslušných vlád odstranit z politiky socialismus a komunismus. Každý si musíme uvědomit, že genocidní socialistická ideologie pořád  pracuje ve prospěch slabých ústav. A z ní vzešlých zákonů, které jsou příčinou slabé a nevýkonné ekonomiky- 1992-93.

 

Slovensko by se chtělo kochat na výsluní západní demokracie, ale problém je v tom, že to je taky socialistická demokracie. Média si fandí a manipulují s lidem, lidu se nedostává pravdivých informací a propojené aférky…typu ,,GORILA“ se pod stůl se zlatou kartou dobře uklidí. V Bohemia.cz se roztahuje ,,PENTA“ spojená se zločinným spolčením jak okrást stát pomocí politické moci!! §§ A nikdo nekoná??.. Možná  Agrofert soudruha Babiše by mohl promluvit heheeh..

 

Jak podivné od BIS..CIS..FIS…FBS…J)OO

Kdo odklidí ten Slovenský a  Bohemia.cz…..  hnůj korupce???

Ale proč  rovnou  neodklidit  ten nesmyslný socialistický bordel, co dočasně oblbuje lid na západ i východ od našich hranic. K tomu všemu se nám stýská po Ruské federaci, stýská se nám po MDŽ  ( ,,CHICÁGO PROMINE“) a dalších nesmyslných svátcích{ VŘSR} v prosperující době reálného socialismu RVHP. HE HE HEHEH!!§§

 

To ale nebrání našim bývalým bratrům Slovákům, ožebračit EU tak jako ožebračily ,,ČESKOSLOVENSKO 1918 a 1992-1993.  

P.S Bohemia.cz i Slovensko bude vám ouzko!§

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | úterý 13.3.2012 5:38 | karma článku: 17,16 | přečteno: 971x