s.Štěch= socialistické odbory =s. Klaus + s.Putin= fantazie. 2010

Tak a nejsme malé děti, znělo v ČKD ozvěnou. Kde s. Štěpán blahé paměti usiloval o přízeň dělníku(pozdě moje práce). To kovář dělník  Muler táhl na Václavák odboráře viz.  1989 a stal se pak prvním ministrem z lidu. Odměnou mu bylo jeho učinkování na úřadu práce, co by nezaměstnaný. Jo to jsou paradoxi. No a vrcholem je, že náš stát nevzkvétá ani po roce 1989 viz. s. Havel a jeho novoroční projev. Náš stát je ještě ve větším srabu, než byl za  dr. Husáka.  Prostě zase nevzkvétá 2010 a je naopak samý dluh. Jen tak mimochodem dr. Husák, SSSR i moje maličkost  dbala na vyrovnáný rozpočet, nevyrovnaný rozpočet, by znamenal pro jakouko-li vládu reálného socialismu vlasti-zradu a tedy pekný kriminál. Jo je to na zváženou. §§

 

Postupná normalizace k opětovnému  socialismu, ala sociální stát začíná nabírat ty správné otáčky. Odborové organizace  se bouří a štvou své rádoby odboráře do stávky. Kolik, že je to placených odborářů??? Kolik platí odborářů příspěvky, aby je odbory hájili??? Za mně tyto odbory nemluví!!!

A teď pozor!!! Nikdo neví za co, a za koho mluví. Ovšem odboráři jsou skálopevně přesvědčeni, že jen oni jsou tím motorem a proto si na kolenou  mohou hřát nejen odborářskou polívčičku, ale i politickou omáčku. Sám jsem byl nepříjemně překvapen, když odborový předák ŠTĚCH  si lehce štěk o křeslo předsedy senátu. Odborový bos a jeho kariéra i kariéra s. Klause je podobná. Oba sloužili a slouží socialismu a rudému vánku z Moskvy. Někdo hold byl v Rudých odborech někdo u komunistů a někdo zase u STB, kdo by se tím dnes zabýval že???

Zpátky honem k našemu milovanému vůdci ss. Štěchovi jeho kariéra je úžasná. Senátorem + odborářem je od roku 1996 + 2002-2010 předsedou ČMKOS + od 2008 místopředseda senátu + a teď pozor??? Zlatý hřeb večera: v roce 2010 se stává i předsedou senátu a odborů pochopitelně tajně, jako MAFIE. 

Dejme si dohromady 1+1 = s. Klaus je jedničkou v našem příběhu hlavně pro Ruskou federaci. Je orientován, jako spící agent STB viz. soukromá návštěva banka ALFA a světe div se, za státní peníze, tedy korupční peníze lobuje náš imunitní s. KLAUS viz. lobbink ve prospěch Moskvy viz TEMELÍN.

Je i přijat Putinem, jak jinak soukromě. No to je legrace!!!

Jistě, že mu Putin  dal jasné instrukce v dalším politickém boji socialistických odborářů v Bohemia.cz 2010. Ano zde již demokracie tím pádem skončila to je varování jak pro EU tak i hlavně pro USA i Stát Izrael.

  1. Tak jak jezdil Gottvald se radit jak zakroutit krkem demokracii v ČESKOSLEVENSKU 1918- 1948, tak se i dnešní socialisticko-komunistická mafie radí, jak zatočit s pravicovou politikou, která hájí vyspělou demokracii a občanská i lidská práva, pokud možno nekrácená zákonem v EU. Což je trnem v oku Ruské federaci. Ovšem tady spadla kosa na kámen a tak se  nic v historii nemůže   opakovat dvakrát se stejným výsledkem. Jednou je to realita, a podruhé je to fraška.

Dvojkou v našem příběhu je Štěch a jeho rudé odbory, které se s politickou stranou ČSSD chystají o puč ve prospěch Ruské federace. Štěch je po prezidentovi důležitá osoba už v tom smyslu, kdyby s. Klaus vážně onemocněl, třeba jako!!!

Tak se Štěch  stává v zastoupení hlavou státu a puč je na světě, volby nevolby.  A teď světe div se!! Nečas s tou svoji vládou nesmyslů stmelenou jen pro koryta, bude odstaven, co by dub (dup). Ona se aférka vždy nějaká najde: A lid prozří že???

Odboráři budou, jako náhodou  v ulicích, jako náhodou s. Štěch, bude  prezident v zastoupení  a je vymalováno.  ODS, tak vlastně polo-tajně podporuje skrz TOP 09 + VV  regulérní státní převrat k sociálnímu státu na dluh.

Volby, nevolby, takto si dnešní moci páni, dle polo-práva i polo-demokracie vykládají vůli lidu z voleb 2010. Jak obludné a zákeřné viz. volební machinace v Praze.

Vůle lidu je pošlapána i přesto, že byla jednoznačně ve volbách dána, ale povolební koalice v krajích i v Praze ukazují na státní puč (převrat) ČSSD+ ODS k obnově  socialismu přes sociální stát. Takže závěr zní 1+1= Odbory = socialismus: ať žije nesvoboda a totalita v právu i v ústavě. Již jsme zpátky soudruzi, tak hrrrrrrrrrrrrrr na ně: ČEST PRÁCI.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | sobota 13.11.2010 14:39 | karma článku: 12,34 | přečteno: 1074x