Ruská federace a islámské právo šária. 2010

Evropa,USA a Ruská federace musejí rázně zasáhnout ty destruktivní síly islámu, které učí již od sedmi let nenávidět křesťany, Izraelity a v neposlední řadě i vlastní komunity arabů tvořené šíty a sunity. Tento ideologický marasmus musí skončit, vždyť všechna tři náboženství víry (islám, Judaismus,křesťanství) jsou z jednoho kořene Abrhama praotce a Sáry.

 

Je jasné, že džihád a muslimské teroristické bratrstvo ve spolupráci s Iránem nese přímou odpovědnost za teroristický útok v Ruské federaci. Tento zbaběle motivovaný zločinný čin, který si vybral nevinné oběti je zajisté z dílny nenávisti a  je i zaměřen na znemožnění mírové spolupráce, jak mezi autonomními  oblastí Ruské federace tak i na Blízkém východě. Obě tyto enklávy mají jedno společné a tím je naplnění islámského práva šária v prostoru Evropy.

Silná a radikální arabská menšina v Evropě je příčinou proč Evropská unie nechává teroristy v klidu žít a jejich  nenávist směřuje tajnými konspiracemi směrem na východ od západní civilizace. Síly zla muslimské nenávisti se šíří prostřednictvím imámů a mulů  při jejich kázaních o nevěřících psech a prasatech. To Evropa nechce vidět.

 Oni se neučí, jak žít v rovnováze mezi křesťany, Izraelci, a muslimy. Oni se učí od 7 let nenávidět jinou kulturu, jiné vyznání víry, jinaký přístup k životu. Je evidentní, že usilují o celosvětový chalífát a destrukci demokracie, která jim umožní zavést násilím islámské právo šária.

Co by se stalo po dosažení islámské revoluce?? Tak je vidět na genocidě vlastních národů v Africe  Sudánu, Jemenu, Libii rozsekaná těla mačetami  a další nedemokratické praktiky popírající občanská i lidská práva. To ovšem nebrání  státnímu  terorismu Iránu ohlupovat celou Evropu a zatahovat demokracie do role šaška i smutného klauna.

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | úterý 30.3.2010 10:55 | karma článku: 23,53 | přečteno: 1521x