Ruská federace a FSB síť agentů,,ANO"2011..2012

Ruská federace a její hegemonie v Evropě není zjevná, ale je tajná. Tohle rozpracovala KGB blahé-paměti za účelem rozvrátit svobodný a demokratický svět. Za studené války se to nepovedlo tak se použila cesta skrytá neviditelná, ale účinná ve spojení s byznysem ..politiky..,,MAFII"

františek.blog.idnes.cz 11.4.2012

                              Ruská federace a její síť agentů v Bohemia.cz.

Ruská federace je nástupnickým státem, který se rozdrobil z impéria SSSR po vzniku v roce 1917. Bolševická revoluce v Rusku ukázala kam až zajde nenávist a neúcta k občanským i lidským právům. Heslo ,,ROVNOST….VOLNOST…BRATRSTVÍ“ přetvořil zločinec Stalin v heslo ,, Gulag….Otroctví….Závist.!! Na základě této filosofie šla na ,,stranu“  za podpory  socialistických a komunistických  stran všechna občanská i  lidská práva!! A proto teror a rasismus dostal zelenou ve svých obludných rozměrech.

Zároveň  měl i na svědomí několik milionů lidských oběti. To samozřejmě ovlivnilo i život rodin pozůstalých, které byli kráceny ve svých univerzálních občanských… ,,svobodách i lidských právech“.             Takový-to obdobný§§§  

                                           Je i dnes§§§

                              Státní ,,GULAG“ ČESKOSLOVENSKO1918

Stalinisticko-bolševicko –socialisticko… hnusně- nelidský a zákeřný režim zde zavedl i Beneš-Gotwald se svými genocidními Benešovými dekrety 1943-48 a to jen na základě spolupráce se STALINEM a jeho NKVD….Tahle značka měla za důsledek koncentrák národů ve středu Evropy. A genocidní vyhnání našich bratrů  Němců…Poláků….Maďarů je  jen důkazem nedemokratické politiky na základě Benešových dekretů§§ Což je z pohledu mezinárodního práva zločinem!§§… Nový režim (systém) se opíral o KSČ-STB-NKVD!  Tahle nedemokratická banda měla za úkol odsunout možnou voličskou základnu z poválečného ČESKOSLOVENSKA. Nesvobodné   volby za dohledu protektorátu SSSR a síti Ruských agentů 1945-1948§§ Ukázaly!!§§§ Že to byl jen krvavý kalkul roku 1948.

Hlavní doménou SSSR se stalo po válce ČEKOSLOVENSKO 1918. Stalin velmi dobře věděl, že po druhé světové válce je území našeho státu zlatým dolem, jako předmostí se západem!  Zelenou dostalo tedy budování špionážní sítě v Československu za podpory KSČ jako hegemona společnosti. KSČ také nese plnou a nedílnou odpovědnost za umožnění státního území k využívání mezinárodního terorismu zn. ARAFAT..OOP…RUDÉ BRIGÁDY…ETA. a další. Celé toto nedemokratické a teroristické uskupení bylo bohatě financováno státní mocí ,,ČESKOSLOVENSKA“. Za dr. Husáka tahle pomoc špionům ukrytými cizí státní mocí  SSSR přinesla i své ovoce po roce 1989..§§§ Hlavní síť  byla vytvořena  po roce 1968 !!§§  Je i dost známé, že s  bolševickou důkladností známou pod názvem..,,NORMALIZACE“§§§ I s  poučením o krizovém vývoji ve společnosti po roce 1968. Tahle nebezpečná síť špionů dnešní Ruské federace FSB= převzala rezidenturu  v běhu a řádně provázanou státní mocí po roce 1989 KGB..GUR§§§!!!

POINTA:

,,Pracující“.. agenti..špioni zde  jsou dnes za 1) politici  2) byznysmeni) 3) státní správa§§§ Je to umožněno za přímé podpory a kolaborace po roce 1989!!

Našeho státu §§…

Jedná se o  státní,,VLASTIZRADU“ STÁTNÍ MOCI“§§§§  Která je krytá nejvyššími státními úředníky Bohemia.cz 2012.

Tahle síť, která hlavně operuje na poli byznysu a politiky je nebezpečím pro demokracii..Je nebezpečím pro Evropu a západní civilizaci ve smyslu útoku na naše základní hodnoty univerzálních občanských i lidských práv. Cílem útoků špionážní sítě FSB je rozklížit Evropu vrazit klín do EU svazku 27 států sdružených v jednom ekonomickém prostoru. Tohle musí mít západní svobodný svět a hlavně Evropa i EU na paměti. Jestli dojde=dochází  na politickou a ekonomickou špionáž v ovládnutí států tak se pak už nejedná o svobodnou..demokratickou společnost. Jedinou obranou je zakotvení vyspělé demokracie bez socialismu komunismu v našem právním …ústavním pořádku. Je to cesta k bohatému státu i lidu, který těží ze svých svobod a práv…zaručených mu jeho ,,ÚSTAVOU“ a rychlou vymahatelnosti práva. Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | středa 11.4.2012 18:15 | karma článku: 15,67 | přečteno: 908x